TUF B450-PLUS vs. B450-PRO

DarkFloor

Hectopat
Daha fazla  

B450 Pro'nun tasarımı daha güzel duruyor Plus modeline göre 4 tane daha fazla VRAM bulunuyor

Yerinizde olsaydım bu kasayı alırdım:
Rampage markasının hiçbir ürünü 5 para etmez zaten senin attığın kasadaki PSU bildiğin saatli bomba.

Bizzat Rampage Falcon-X ve Rampage PSU kullanıp pişman olmuş biriyim yapmayın, almayın şunları. Kasanın soğutma performansı berbattı. Her camı söküp kullanıyordum. Üstüne güç kaynağı yüzünden bütün parçalarım bozuldu neredeyse garantiye verdikde değiştirdiler Allah'tan. Biliyorum söyleyince mantıksız geliyor ama 1-1.5 sene sonra keşke almasaydım dememek ve başka bir kasa ve psu almamak için şimdiden üstüne koyup başka bir şey alın.

Maalesef alamam çünkü kasa zaten hediye geldi ve çok fazla bütçem yok. 1 yıldır anakart ve işlemci için para biriktirdim zaten. Umarım 1-2 yıl daha idare eder.

Maalesef alamam çünkü kasa zaten hediye geldi ve çok fazla bütçem yok. 1 yıldır anakart ve işlemci için para biriktirdim zaten. Umarım 1-2 yıl daha idare eder.

Kasayı değiştiremesen bile en azından PSU'yu değiştir arkadaşında belirttiği gibi saatli bomba.

Pro s modeli ikisinde de iyi ama mATX formatında tavsiyem Pro s almanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…