TUF B450 Pro Gaming anakart için işlemci önerisi

manyagimben

Decapat
Yer
Ankara
Dostlar selam,

Halihazırda kullandığım 2070 ve R5 2600X'li sistemimde ekran kartını 3070 olarak değiştireceğim ancak, aşırı derecede darboğaz olacağı için 3070 için 1080p de darboğaz yapmayacak ve anakarta uygun bir işlemci arıyorum.

Yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkürler.

R5 5600 ve üzeri güzel olur.

Al RTX 3070'i kullan, paran olunca güçlü bir sistem toplarsın. Oyunları oynatmayacak kadar bir darboğaz olmuyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam açıkçası anlık drop olayından çok korkuyorum. Anakartım 5600x ile uyumlu mudur ?

Hocam yanlış anlamazsanız 3D ibaresinin özel bir anlamı var mıdır, yoksa model ismi öyle mi?

5800x3D için oyun için optinize edilmiş ve çok daha yüksek Cache'e sahip AM4 soketinin en iyi "oyun" işlemcisi. 1080P'de darboğaz yaşamaman için işlemcin ne kadar güçlü olursa o kadar iyi olur ama QHD yani 2K bir monitöre geçersen o zaman Ryzen 5600 bile yetebilir.

Hocalarım değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler, bilgilendirmeniz için ayrıca teşekkür ederim hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…