TUF B450M-Plus için M.2 SSD tavsiyesi

HeavyKnight

Megapat
Daha fazla  
TUF B450M-Plus Gaming anakart için 500gb ve 1tb M.2 SSD tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ücreti çok önemli değil. Şuan kullandığım Netac NVMe SSD 512GB ürününden daha iyi bir şey, beni götürebilecek ve oyunlarda akıcılık sağlayabilecek bir şey bakıyorum. Ayrıca SSD'lerde DRAM olması gerektiğine dair bir şey okumuştum. Faydalı bir şey ise DRAM olsun.

FireCuda 530'ta önerebilirim, Kioxia Exceria'da önerebilirim. En azından fiyatı sınırını söyle.

Peki. En fazla 1500 olabilir mi ? 500gb ve 1tb için.
Bütçe biraz artarsa bu iyi olur. Artmazsa daha ucuza güzel ürünler de var.

Bu benim işimi görür mü ? Varsa tabi daha uygun ürün atabilir misin ? Olmazsa 500gb'ye düşebilirim. Ayrıca DRAM durumu ne kadar doğru bilgin var mı ?

Dramli SSD'ler daha hızlı çalışır. Bu SSD dramli. Daha ucuza CS3030 bakabilirsin veya bunun 500GB modelini.
Sipariş vereceğim son olarak dramlı olup olmadığını nereden anladınız bilgilendirir misiniz ? Ana kartımla uyumluysa ve daha iyi fiyat performans ürünü yoksa şuan alıcam.

Sipariş vereceğim son olarak dramlı olup olmadığını nereden anladınız bilgilendirir misiniz? Ana kartımla uyumluysa ve daha iyi fiyat performans ürünü yoksa şu an alacağım.

Araştırıp anlayabilirsin.
Anakartının 1 M.2 slotu olması lazım, o doluysa takamazsın maalesef. Dönüşütürü ile falan uğraşman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…