Ücreti çok önemli değil. Şuan kullandığım Netac NVMe SSD 512GB ürününden daha iyi bir şey, beni götürebilecek ve oyunlarda akıcılık sağlayabilecek bir şey bakıyorum. Ayrıca SSD'lerde DRAM olması gerektiğine dair bir şey okumuştum. Faydalı bir şey ise DRAM olsun.
Ücreti çok önemli değil. Şu an kullandığım Netac NVMe SSD 512 GB ürününden daha iyi bir şey, beni götürebilecek ve oyunlarda akıcılık sağlayabilecek bir şey bakıyorum. Ayrıca SSD'lerde dram olması gerektiğine dair bir şey okumuştum. Faydalı bir şey ise dram olsun.
Western Digital 1 TB Black SN750 WDS100T3X0C M.2 PCI-Express 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Western Digital 1 TB Black SN750 WDS100T3X0C M.2 PCI-Express 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Sipariş vereceğim son olarak dramlı olup olmadığını nereden anladınız bilgilendirir misiniz ? Ana kartımla uyumluysa ve daha iyi fiyat performans ürünü yoksa şuan alıcam.
Sipariş vereceğim son olarak dramlı olup olmadığını nereden anladınız bilgilendirir misiniz? Ana kartımla uyumluysa ve daha iyi fiyat performans ürünü yoksa şu an alacağım.