TUF F15 FX506HM laptop kaç yıl gider?

letsgomen55

Decapat
Daha fazla  
ASUS TUF Gaming F15 FX506HM isimli laptopu satın aldım.
  • Intel Core i7 11800h (8C/16T 2.3GHz > 4.6GHz)
  • 16 GB (1x16) 3200MHz CL22 DDR4 RAM
  • NVIDIA GeForce RTX 3060 6 GB GDDR6 192bit
  • HM570 chipset motherboard
  • 512 GB NVMe M.2 SSD
İlerideki zamanlarda SSD ve RAM ilavesi yapmayı düşünüyorum. Sizce bu kart Ultra-high ayarlarda kaç yıl idare eder? Biliyorum kahin değil kimse ama bazı arkadaşların ileri görüşlü olabiliyor ve nokta atışı tahminler yapabiliyorlar. 6 GB VRAM sizce bu konuda ne kadar yeterli olur? Kartımın performansına güvenim tam lakin bellek konusunda biraz tedirginim çünkü en az 4 yıl kullanacağım. Düşünceleri olanlar paylaşabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Hala GTX 1050 kullanıyorum idare ediyor 15 yıl kullanırsınız ama laptop olduğu için ömrü biraz daha az olabilir.

Bence ultrad 4-5 yıl daha gider.
High 5-6 yıl.
Orta ve düşük 7-8 yıl var.
Bellek düzeyiniz çok iyi. Endişelenmenize gerek yok.

Son düzenleme:
4 yıl çok rahat gider. İşlemci olarak 10 yıl götürür. Ekran kartı olarak da 7 8 yıl gider diye düşünüyorum ultra takıntınız yoksa.

Hala GTX 1050 kullanıyorum idare ediyor 15 yıl kullanırsınız ama laptop olduğu için ömrü biraz daha az olabilir.
Ben de GTX 1050 kullanıyordum Nirvana C900. Bu sene geçtim bu alete bir ay olacak. İnşallah size de nasip olur.

ramini 32 ssd yide 1 tb yaparsan cok rahat 8 yil gorursun
hatta 10 a dogru gider

Var ama 1,5 yıldan sonra High'da kullanırım. DLSS yardımcı olur bence ömrünün artmasında.
Hocam 4 sene sizi Ultra&High götürür. Ondan sonra ayarları düşürmeniz gerekebilir. Orta ayarlarda 2-3 yıl daha götürür. Sonra zorlanabilir. Belki ilerideki güncel oyunlarda GTA 6 gibi oyunlarda zorlanır ama günümüz oyunları için gayet yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…