Arkadaşlar merhaba,
Almanya'dan getirdiğim TUF F15 Gaming laptopta ekran panel/çerçeve etrafında tahminimce kablo kaynaklı bir arıza mevcut. Ekranda görüntü gidip gelmektedir. ASUS Türkiye'ye garantiye göndermeyi düşünüyorum ancak SMS ınfocom vs. değil sanırsam. Notebook için direkt ASUS Türkiye'nin merkez yetkili servisi varmış. Oraya göndermeyi düşünüyorum daha önceden ürün gönderip sıkıntı yaşayan var mıdır acaba? Biraz tedirginim nedense...
Tüm Technopat Sosyal ailesine selamlar,
İstanbul Masaldan iş merkezindeki ASUS notebook yetkili servisine F15 Gaming cihazımı göndereceğim, cihazın ekranında panel etrafında bir arıza mevcut ve ekran gidip geliyor nedensizce. Daha öncesinden ASUS'a garantiye laptop gönderip yaşadığı süreçte neler yaşadığını anlatabilecek var mıdır? Herhangi bir olumsuz durum vs. yaşayan var mı acaba? Garantiye gönderirken ASUS fatura ve garanti belgesini istiyor mu? Çünkü cihaz yurt dışından gelme ve fatura mevcut değil elimde. [Düzenleme] Garanti kitapçığı elimde mevcut.
Yurtdışı ürünleri Türkiye garantisine gönderemezsin diye biliyorum bence bir mail at ücret karşılığında bile yapacak olsalar bazen yapmayabiliyorlar dediğim gibi önce mail aracılığıyla iletişime geçin.
Yurtdışı ürünleri Türkiye garantisine gönderemezsin diye biliyorum bence bir mail at ücret karşılığında bile yapacak olsalar bazen yapmayabiliyorlar dediğim gibi önce mail aracılığıyla iletişime geçin.
Seri numarası ile sorguladıgımda ürünün garantisi mevcut 2023'e kadar, Asus Türkiye RMA'danda tamirat kaydı oluşturmaya çalışırkende garanti sürecinde görünüyor ancak yarın Asusu arayıp tekrardan soracağım ki ürün bu yıl alınma zaten.
Seri numarası ile sorguladıgımda ürünün garantisi mevcut 2023'e kadar, ASUS Türkiye RMA'danda tamirat kaydı oluşturmaya çalışırkende garanti sürecinde görünüyor ancak yarın ASUS'u arayıp tekrar soracağım ki ürün bu yıl alınma zaten.
ASUS TR garanti sorgulama kısmından seri noyu okutunca garantide görünüyor ki cihazın Almanya'dan global garantisi var mı alınan yerden bilmiyorum ama laptop olduğu için ASUS global garanti veriyormuş sanırım.
Bana güncel olarak gerekiyor SMS Infocom'a gönderilecekse zaten onay vermem, orası hakkında pek iyi duyumlar almıyorum :/ @zeki1981 fatura istenirse sıkıntıya girebilirim faturası mevcut değil çünkü elimde, garanti kitapçığı var ama
ASUS TR garanti sorgulama kısmından seri noyu okutunca garantide görünüyor ki cihazın Almanya'dan global garantisi var mı alınan yerden bilmiyorum ama laptop olduğu için ASUS global garanti veriyormuş sanırım.
Bana güncel olarak gerekiyor SMS ınfocom'a gönderilecekse zaten onay vermem, orası hakkında pek iyi duyumlar almıyorum :/ @zeki1981 fatura istenirse sıkıntıya girebilirim faturası mevcut değil çünkü elimde, garanti kitapçığı var ama.