A Ali W Centipat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #1 Asus TUF F15 laptopumda Linux Mint kurdum bu yakınlarda, eskiden Windows kullanırken donanımları G-Helper ile idare ediyordum. Bildiğim kadarıyla G-Helper Linux desteklemiyormuş. Rica etsem, bildiğiniz bir alternatif varsa söyleyebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2025
Asus TUF F15 laptopumda Linux Mint kurdum bu yakınlarda, eskiden Windows kullanırken donanımları G-Helper ile idare ediyordum. Bildiğim kadarıyla G-Helper Linux desteklemiyormuş. Rica etsem, bildiğiniz bir alternatif varsa söyleyebilir misiniz?
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.469 Makaleler 2 Çözümler 1.587 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada yorumlarda bir arkadaş alternatifler önermiş işinize yararsa. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada yorumlarda bir arkadaş alternatifler önermiş işinize yararsa.