TUF F15 laptopta pil sağlığı 1 yılda %75'e düştü

Daha fazla  
1 yıldır ASUS TUF F15 kullanıyorum. Hiçbir overclock ya da undervolt yapmadım. Genelde oyun oynarken prizde kullanıyorum ama laptopta tam performans için bunu yapmak zorunlu. Çok kez de performansı kısıp pilde kullandığım oldu. Laptopu aldığımız günden beri şarjı en fazla 3 saat gidiyordu. Az önce G-Helper'dan baktığımda pil sağlığı %75 gösteriyordu. Ne yapmam lazım? Garantiye göndersem batarya değişimi sağlanır mı? Sorun neden kaynaklı olabilir?

Hocam benimki de yuzde 80 cok da takmamak lazim kafaya bence. Yuzde 60 olunca servisten degistirin bence. Bu arada yuklemediyseniz kesinlikle G-Helper yukleyin.
Yeni yükledim zaten uygulamayı. Karıştırırken birden %75 pil sağlığını görünce moralim bozuldu. Daha 1 yılı doldurmadı alet.

Yeni yükledim zaten uygulamayı. Karıştırırken birden %75 pil sağlığını görünce moralim bozuldu. Daha 1 yılı doldurmadı alet.

Hocam moraliniz bozulmasin, zaten onun yaptigi olcum cok dogru olmuyor. Ben aldiktan 6 ay sonra yuzde 80'e dustu hizlica, sonra bir ara 85 oldu, birkac aydir da yuzde 80'de duruyor. Muhtemelen gercek pil sagliginiz daha yuksek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı