Şu yanındaki hediye zarf bana ayrı kargo ile geldi. Daha laptop bekleyeceğim. Sana sanırım ikisi bir gelmiş
Bu cihazla ilgili şunları belirteyim elime daha geçmedi ama eksi yön olacak kısımları.
1. Touch pad tuş dışı tıklama yok. İki kere tıklayıp tıklanmıyor izlediğim videolardan gördüm.
2. Dar boğaz mevzusu diyorlar o da işlemci yada ekran kartından değilde ram 16 tek slotta. O 2x8 olsa yüzde 10 daha fazla performans alabilirdik. Ama şu yönü atlamamak lazım ileri de 16 GB daha atmak istenince cazip.
3.Asus rog gibi klavye ışığı rengarenk olmuyor sanırım çok da dert değil ama yazmış olayım.
Cihaz yarın elime ulaşırsa aktif Adobe programları ve oyunları indirip deneyeceğ
Çok fazla değil ama şansızlık
3 4 programla Benchmark yaptım ideal yükseklikte çıktı. Cs go valo ve lolde en yükseklerde denedim. Cs go 270-300 FPS , Valorant 200 civarında. LoL 250 basede fightta 200 lere az da olsa nadir iniyor. Ha lolde zaten sabitlersin o ayrı. Render ve HDD testleri temiz. Bu dediğim oyunlarda 70 derece zaten görmedi turbo da olunca da güzel soğuyor. Tek sorun o ışık süzmesi o da simsiyah bir ekranda farkettim. Pazartesi asusla bir görüşelim artmazsa can sıkacak gibi değil
Ek olarak: Lolde en düşüğe çektim 280 lere filan geldi. Çift ram olsaydı 300 görürdük fazlasıyla. Çizim programlarında deneyeceğim birazdan. 14 gün süremiz var sonuçta
Armoury Crate uygulamasını kur hocam sabit renk verebiliyorsunuz
Siz şuan için performanstan memnunsunuz o zaman gerçi yeni sonuçta tam anlaşılmaz ama bende satın aldım, merakla bekliyorum