İşlemcim çok ısınıyor ağır oyunlarda 90 95 derece aralığında ısınıyor ama FPS değerleirm de hiçbir düşüş olmuyor sıcaklığa rağmen akıcı 100 FPS'lerde oyunu oynuyorum ama korkuyorum, işlemciye bir şey olacak diye. Undervolt denedim techstop programıyla değerler verdim mavi ekran aldım. Her seferinde aynı laptopu kullanan varsa kaç değer girdiğini atabilir mi arkadaşlar ve undervoltun laptopa bir zararı var mı?
Herkese merhaba. Süper bir rehber ile karşınızdayım. Bu rehberde ThrottleStop ile Undervolt ve Tuning için birkaç bilmeniz gerekenden ve neler yapabileceğinizden bahsedeceğim. Sonucunda kendi Tuning'inizi kendi sisteminize göre yapacaksınız. Yaptığınız Tuning sayesinde FPS'inizi adeta...
Herkese merhaba. Süper bir rehber ile karşınızdayım. Bu rehberde ThrottleStop ile Undervolt ve Tuning için birkaç bilmeniz gerekenden ve neler yapabileceğinizden bahsedeceğim. Sonucunda kendi Tuning'inizi kendi sisteminize göre yapacaksınız. Yaptığınız Tuning sayesinde FPS'inizi adeta...
Bu arada kilitli değil dün ben undervolt yaptım mavi ekran aldım değerleri yanlış yazdım kilitli olan sistemlerde throstoptan değer giremiyorsun bende açıktı her şey
Uzun uğraşlar sonucunda BIOS modlama ile UnderVoltage kilidini açtık. @Tolga Samet hocama teşekkür ediyorum çok büyük katkısı oldu. ASUS TUF Gaming F15 FX506LH-HN004 kullanıyorum. @erengore Hocam bakar mısınız?
www.technopat.net
Ürünün kullananların yorumu böyle hep. Yaptığınız işlemlerin uygulandığından emin misiniz?
Uzun uğraşlar sonucunda BIOS modlama ile UnderVoltage kilidini açtık. @Tolga Samet hocama teşekkür ediyorum çok büyük katkısı oldu. ASUS TUF Gaming F15 FX506LH-HN004 kullanıyorum. @erengore Hocam bakar mısınız?
www.technopat.net
Ürünün kullananların yorumu böyle hep. Yaptığınız işlemlerin uygulandığından emin misiniz?