TUF F15 şarjda değilken kasıyor

TrueFalse

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba ben ASUS TUF Gaming F15 kullanıyorum ve yaşadığım bir sorun var, şarjda iken FPS güzel olsada değil iken sabit 30 alıyorum Armoury Crate'ten bakıyorum 2 şekilde de performancede ama birinde GPU ve diğer kullanımlar yüksek (şarjdayken) diğerinde (takılı değilken) düşük.
Screenshotları buraya bırakıyorum.

Yukarıdaki şarjdaki, aşağıdaki şarjda değil hali.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal, gaming laptoplar pil gücünde cok daha az performans verir.
Yani bu bir sorun degil, merak etmeyin.
Pildeyken pil performansi icin kendini kisitlar.

Normal bir durum. Güç tüketimini azaltmak ve şarj süresini arttırmak için böyle bir şey yapıyor.

Normal, Gaming laptoplar pil gücünde cok daha az performans verir.
Yani bu bir sorun degil, merak etmeyin.
Pildeyken pil performansi icin kendini kisitlar.

Gaming laptopu ile 30 FPS alıyorum (şarjda değilken) sence bu bir sorun değil mi? Bence büyük bir sorun.

Gaming laptopu ile 30 FPS alıyorum (şarjda değilken) sence bu bir sorun değil mi? Bence büyük bir sorun.
Kardeşim laptop hadi 60fps 100 fps oynatsın o batarya dayanmaz zaten en fazla 1 saat oyun oynarsın laptop alırken bunu bilerek almalıydın

Değil hocam. Gaming laptop diye her durumda en yüksek performansı verecek diye bir şey yok. Eğer pilde tam performans verseydi çok kısa sürede kapanırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…