Sergenksgl Centipat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #11 Giremedim ben de ama güncelleştirme yapacam bazı şeylerde tekrar dönerim sen halledebildin mi
F frknbarbar Kilopat Katılım 9 Kasım 2018 Mesajlar 97 22 Nisan 2021 #12 Sergenksgl dedi: Giremedim ben de ama güncelleştirme yapacam bazı şeylerde tekrar dönerim sen halledebildin mi Genişletmek için tıkla... Ben halledemedim asus desteğe ulaştığımda desteklemediğini söylediler.
Sergenksgl dedi: Giremedim ben de ama güncelleştirme yapacam bazı şeylerde tekrar dönerim sen halledebildin mi Genişletmek için tıkla... Ben halledemedim asus desteğe ulaştığımda desteklemediğini söylediler.
Sergenksgl Centipat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #13 frknbarbar dedi: Ben halledemedim asus desteğe ulaştığımda desteklemediğini söylediler. Genişletmek için tıkla... Anladım sağlık olsun o zaman. Var mı önereceğin fps yüksekliği sağlamak için mod vs
frknbarbar dedi: Ben halledemedim asus desteğe ulaştığımda desteklemediğini söylediler. Genişletmek için tıkla... Anladım sağlık olsun o zaman. Var mı önereceğin fps yüksekliği sağlamak için mod vs