Bütçen artıyor mu bilmiyorum ama şu laptopa bakabilirsin, tek eksiği %100 sRGB olmaması ki o da profesyonel biri veya %100 sRGB bir cihazla yan yana getirmezsen fark etmeyeceğin bir detay.
Bazı kartlara 6 ay vadesiz taksit imkanı da olduğu için rahatlıkla alabileceğini düşünüyorum.
TUF'u neden es geçtin dersen kendisi yıllardır ısınan bir cihaz ASUS bu noktada bu modelde yıllardır bir iyileştirme yapmadığı için bende laptop bakarken bu modele bir kere bile bakmadım.
Kendim LOQ aldım, memnunum ancak battery drain olduğu için öneri veremiyorum.
Fiyatı 45 bin ancak benim gibi sonradan keşke şu cihazı bir miktar daha para verip alsaydım dememen için bunları atıyorum.
HP Victus Intel Core i5-14500HX 16GB 512GB SSD RTX4060 120W 16.1" 144Hz IPS DOS Gaming Laptop 9J276EA yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Hadi sana bir de benim kullandığım ve memnun olduğum bu modele uygun çantayı da önereyim, umarım Amazon'da indirimlerin de vardır;
https://www.amazon.com.tr/HP-Campus-Desenli-Çantası-7J593AA/dp/B0C31YJRJ6?th=1&psc=1
Bu da senin attığın TUF'un bir farklı işlemcili versiyonu aşağı yukarı aynıdır zaten ısı dereceleri vs;
Kısaca Control'den örnek vereyim benim laptopun 60-70 arası derecede çalıştığı durumda bu 80 derecelerde çalışıyor. Hadi sorun değildir belki de gönül rahat etmez.