TUF Gaming A15 FA507NV alınır mı?

Bütçe
39.000
@Quetzral ek disk slotu varsa, takmak garantiyi bozmuyorsa alabilirsiniz tabii.

Fakat almadıysanız hala bütçenizde daha iyi cihazlar var, 4060 vs gelen, veya işlemcisi ve kasa kalitesi daha iyi olan cihazlar. Tuf bazı sebeplerden ötürü bütçenizde önerilmiyordu. 1TB fabrika çıkışlı cihaz da bulunabilir.

Hocam eskiden beri asus kullaniyorum abim de aynı seriyi kullanıyor yani o yoldan şaşmak istemiyorum

Konuyu biraz hortlatıyorum ama 3300 3400 civarında 1TB M.2 SSD almam lazım PCI 4.0 destekliyor 2280 boyutunda olması lazım hangi SSD'yi önerirsiniz bugün İncehesap Gaming gecesi var onu mu beklesem yoksa Samsung 970 EVO Plus 3300 TL onu mu alsam ya da başka bir öneriniz var mı?

Son düzenleme:
İndirimle beraber bu laptopu alacağım yakın zamanda. SSD'si biraz düşük gibi geldi. SSD olarak Samsung 970 EVO Plus alsam nasıl olur? https://www.hepsiburada.com/asus-tu...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00004BN7CJ

SSD, RAM ve işlemci tarafından almak istediğiniz cihazdan daha iyidir kaldıki ekstra SSD almanıza gerek kalmaz ve fiyatı daha uygun.

Öncelikle verdiğiniz link 4050 içeriyor ikinci olarak ben laptopu aldım zaten sadece SSD arıyorum.

Tamam o zaman bunu yorumlarda önceden belirt çünkü alınır mı? Yazmışsın.

Özür dilerim post 1 ay öncenin postu o zaman almamıştım ve aldığımı söylememişim benim hatam kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…