TUF Gaming A15 FA507NV-LP023 vs. Monster Tulpar T5 v23.2.2

Konuda bahsedilen laptopun yok, genel olarak yeni 4000 serisinden bahsediyorum.
Oyun testi dahi olmayan bir cihaz hakkında neden uzatıyorsunuz ki? Bu cihazın ısınma sorunu olmasa dahi panelde sorunları çıkabilir.

Bir tane TULPAR T5 modelinde "kronik" olarak takılma sorunu mevcut zaten.
 
Oyun testi dahi olmayan bir cihaz hakkında neden uzatıyorsunuz ki? Bu cihazın ısınma sorunu olmasa dahi panelde sorunları çıkabilir.

Bir tane Tulpar T5 modelinde "kronik" olarak takılma sorunu mevcut zaten.

Arkadaş direkt markaya laf ettiği için yazdım, Tulpar'daki kronik sorunun sebebi de belli zaten işlemci güçlü fakat thermal throttle dibine kadar yiyor. Macun değişirse düzelebilecek bir şey.
 

Öyle bir şey anlatıyorsun ki bana, Monster dev firmaların çözemediği sıkıntıları halletmiş, şu an son noktada. Ama halen ismi cismi hiç bir yabancı mercide duyulmayan bir marka.

Hiç bir şeylerini kendi üretmiyorlar, toplama parçaları, başkalarının dizayn ettiği kasalara koyuyorlar, üzerine dandik macun kullanıyorlar ama olaya bakın ki tüm bunları yapan adamların halledemediği şeyleri başarmışlar.

Ben buna çok inanamıyorum. Mantıklı değil. Bir şeyler yanlış. Sen ne düşünüyorsun bu mantığa karşı?
 

MSI kasa kullanılan laptopta bile limit kaldırılmış, bunu üretici değiştirebiliyor.
 
Arkadaş direkt markaya laf ettiği için yazdım, Tulpar'daki kronik sorunun sebebi de belli zaten işlemci güçlü fakat thermal throttle dibine kadar yiyor. Macun değişirse düzelebilecek bir şey.
Soyle bir sey var, degisim yaptigi cihaz dahi ayni sekil gelmisti.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran görüntüsü 2023-09-23 112442.png
    78,7 KB · Görüntüleme: 30
Ortada düzgün bir soru yok ki.
Anladım, sizin karakteriniz belli. İşinize gelmeyen sorulara cevap vermekten kaçıyorsunuz.

Dostum o rozeti sana hangi Monster satıcısı, sponsoru verdi bilmiyorum ama burada bariz bir şekilde Monster fanboyluğu yapıyorsun. İddiaların büyük ama tek bir şeye odaklanmışsın. Limitsiz, mükemmel soğutma, kaliteli anakart filan, yani sanki Vatan'daki laptopa bakan adamla konuşuyorum ve bana Monster aldırmaya çalışıyor.

Monsterı sanki bir mücize yaratmış gibi savunuyorsun.

Tamam limiti yok, hızlanıyor bir süre ama sonra diyorsun macunu dandik o yüzden takılıyor. Ben macunu bile dandik kullanan bir firmanın parçasına güvenmem, bu kadar basit.

Zaten biliyordum seni ama şans verdim bazı sorular için ama beni yanıltmadın. Sen böyle devam et. Ben seni bu konuda daha fazla gaye alamayacağım.
 

Peki dostum siz limitli laptoplarla hayatınıza devam edin. Ortada düzgün bir soru yok bana soruma cevap ver diyorsun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…