İ İhsan Habib Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #231 losxy0 dedi: Bende konuya katılayım bari biraz mesaj kasarım. Genişletmek için tıkla... Hocam bastan oku oyle cevap yaz sonra ortalık karışıyor
losxy0 dedi: Bende konuya katılayım bari biraz mesaj kasarım. Genişletmek için tıkla... Hocam bastan oku oyle cevap yaz sonra ortalık karışıyor
atakanatlgn Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 10 23 Eylül 2023 #232 ThrottleStop dedi: Heh işte sende dedin tonlarca limiti olan laptopun ısınması sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Limiti olsa bile ben o laptopdan istediğim performansı alıyorum.
ThrottleStop dedi: Heh işte sende dedin tonlarca limiti olan laptopun ısınması sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Limiti olsa bile ben o laptopdan istediğim performansı alıyorum.
İ İhsan Habib Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #233 ThrottleStop dedi: Heh işte sende dedin tonlarca limiti olan laptopun ısınması sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Hocam boş ver kac sayfa anlattık anlamadı kendi savunduğu seyleri gelip başka mesajda kendini ele veriyor atakanatlgn dedi: Limiti olsa bile ben o laptopdan istediğim performansı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Bizde diyoruz ki limitsiz daha fazla performans veren laptop alsin
ThrottleStop dedi: Heh işte sende dedin tonlarca limiti olan laptopun ısınması sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Hocam boş ver kac sayfa anlattık anlamadı kendi savunduğu seyleri gelip başka mesajda kendini ele veriyor atakanatlgn dedi: Limiti olsa bile ben o laptopdan istediğim performansı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Bizde diyoruz ki limitsiz daha fazla performans veren laptop alsin
losxy0 Hectopat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 1.747 Çözümler 5 Yer İstanbul 23 Eylül 2023 #234 İkisini de almayın o zaman. Başka laptop yok mu piyasada? Besim tibuk perinçek tartışmasına döndü ortam
İkisini de almayın o zaman. Başka laptop yok mu piyasada? Besim tibuk perinçek tartışmasına döndü ortam
ThrottleStop Decipat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 1.401 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #235 nasıl alıyorsun ya adamın sana 3 nesil önceki işlemci ile yaptığı geekbench skoru ile senin skorun arasında %10-%15 fark var.
nasıl alıyorsun ya adamın sana 3 nesil önceki işlemci ile yaptığı geekbench skoru ile senin skorun arasında %10-%15 fark var.
losxy0 Hectopat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 1.747 Çözümler 5 Yer İstanbul 23 Eylül 2023 #236 İhsan Habib dedi: Hocam bastan oku oyle cevap yaz sonra ortalık karışıyor. Genişletmek için tıkla... Okuyamıyorum tek tek 30dk mı alacak yoksa
İhsan Habib dedi: Hocam bastan oku oyle cevap yaz sonra ortalık karışıyor. Genişletmek için tıkla... Okuyamıyorum tek tek 30dk mı alacak yoksa
atakanatlgn Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 10 23 Eylül 2023 #237 İhsan Habib dedi: Hocam boş ver kac sayfa anlattık anlamadı kendi savunduğu seyleri gelip başka mesajda kendini ele veriyor. Bizde diyoruz ki limitsiz daha fazla performans veren laptop alsin. Genişletmek için tıkla... Ee limitsiz alıyor kaç sene kullanacak o bilgisayarı her oyunda +95 derece alan laptop kaç sene dayanır söylesene bir. Tam performansda 2 sene kullanır sonrası çöp.
İhsan Habib dedi: Hocam boş ver kac sayfa anlattık anlamadı kendi savunduğu seyleri gelip başka mesajda kendini ele veriyor. Bizde diyoruz ki limitsiz daha fazla performans veren laptop alsin. Genişletmek için tıkla... Ee limitsiz alıyor kaç sene kullanacak o bilgisayarı her oyunda +95 derece alan laptop kaç sene dayanır söylesene bir. Tam performansda 2 sene kullanır sonrası çöp.
İ İhsan Habib Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #238 losxy0 dedi: İkisini de almayın o zaman. Başka laptop yok mu piyasada? Besim tibuk perinçek tartışmasına döndü ortam Genişletmek için tıkla... Hocam arkadas sordu biz anlattik sonra Messi'li arkadas bayağı ASUS'u savundu sonra Acer'i savunan arkadas vardı baska baska insanlarla uğraştık bu Messi'li arkadaş ASUS'u savunuyor hala
losxy0 dedi: İkisini de almayın o zaman. Başka laptop yok mu piyasada? Besim tibuk perinçek tartışmasına döndü ortam Genişletmek için tıkla... Hocam arkadas sordu biz anlattik sonra Messi'li arkadas bayağı ASUS'u savundu sonra Acer'i savunan arkadas vardı baska baska insanlarla uğraştık bu Messi'li arkadaş ASUS'u savunuyor hala
ThrottleStop Decipat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 1.401 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #239 Daha fazla tartışmanın gerçekten anlamı yok arkadaş asus fanboy olarak hayatına devam edebilir.
atakanatlgn Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 10 23 Eylül 2023 #240 Sizde Monster fanboy olarak bitkisel hayatınıza devam edebilirsiniz.