TUF Gaming A15 FA507NV-LP023 vs. Monster Tulpar T5 v23.2.2

Dostum tamam da 3. den sonra insan pes eder, 7 nedir. Çok abartmışsınız.

Cidden her şeye bir cevabın var
Monster gibi 95 derecede çalışmıyor.

Yav neyi anlattın söylesene bir tek bildiğiniz şey throttle
Sen daha throttle ve power limit ne demek öğrende bize artistlik yap.

Ben sana diyorum ki oyunu daha yeni açmışsın oynadıkça sıcaklık artar.

Konuşamayınca anca böyle karşı tarafa saldırırsınız.

Dünden beri sadece Monster'da throttle var diyorsunuz sadece. O zaman sizin dediğinize göre Monster > ASUS, MSI, HP, Acer.

Konuşamayınca anca böyle karşı tarafa saldırırsınız.

Geekbench 4 ile Geekbench 6'daki skoru karşılaştıran kişiyle konuşmak baştan hataydı zaten.

Kanka sizin övdüğünüz Monster hala i5 kullandığı için ROG ile başka türlü karşılaştıramiyoruz

Daha throttle in ne olduğunu bilmiyorsun boş boş konuşuyorsun. konu zaten gereksiz uzadı.

Monster'da throttle yok diyoruz, 91 derece olmuş işlemci o kadar limite rağmen çok komiksin.

Monster'da throttle yok diyoruz, 91 derece olmuş işlemci o kadar limite rağmen çok komiksin.
boşver bunlara ne anlatırsan anlat kendi bildiklerini uygularlar zaten sıcaklık değerlerine asusun kendi yazılımından bakması ayrı komik.

Boş ver bunlara ne anlatırsan anlat kendi bildiklerini uygularlar zaten sıcaklık değerlerine ASUS'un kendi yazılımından bakması ayrı komik.

Monster'ın kendi yazılımı yoktu değil mi

boşver bunlara ne anlatırsan anlat kendi bildiklerini uygularlar zaten sıcaklık değerlerine asusun kendi yazılımından bakması ayrı komik.
ASUS düşmanı olmuşsun cok belli artık sus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…