TUF Gaming A15 FA507NV-LP023W için M.2 SSD önerisi

Siz dedikten sonra biraz daha araştırdım, arada ciddi fark varmış. Ama kc3000 için güvenilir bir satıcı bulamadım. Fury renegade olan modeline yöneldim.
Satıl almadıysanız belirtin, mevcut piyasada en uygun fiyat hangi yetkili satıcıda varmış diye bir bakalım.

P3 Plus modeli DRAM barındırmayan giriş seviyesi bir model. KC3000 ise DRAM barındıran üst seviye modellerdendir. Kıyaslama yapılması bile mantıksız olur.

Rica ederim. İyi günlerde kullanın

SSD'yi satin aldim ve montajladim. Tavsiyeniz icin teşekkürler. Gayet memnunum.

Satıl almadıysanız belirtin, mevcut piyasada en uygun fiyat hangi yetkili satıcıda varmış diye bir bakalım.
Amazon tr satıcısından kingston fury renegade aldım. Gelince takacağım. Vatanda aynı fiyat crucial p5 plus vardı ama incelemelerden kingstonun ssd konusunda daha iyi bir yerde olduğunu gördüm. Teşekkürler

Amazon tr satıcısından kingston fury renegade aldım. Gelince takacağım. Vatanda aynı fiyat crucial p5 plus vardı ama incelemelerden kingstonun ssd konusunda daha iyi bir yerde olduğunu gördüm. Teşekkürler
2 Tb modeli mi kaça aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…