TUF Gaming A15 FA507XI-LP013 Valorant'ta 200-350 FPS alıyor

Grafikleri hangi ayarda kullandığına bağlı en yüksekse iyi ama kanka RTX 4080 kullanmıyorsun FPS'in fena değil yani güç tasarrufu moduna koymuş olabilirsin.
Arama çubuğu>grafik ayarları>göz at>Valorant'ı bul>ekran kartını seç.

Valorant için olabilen bir durum. Test edilen masaüstü 4060Tİ sistemlerde de benzer durum var. Valorant daha çok işlemci odaklı. Örnek olarak aynı işlemci ile 4070 ve 1070 yakın değerler alabilir. Endişelenmeyin hocam. Yeni cihaz hayırlı olsun. AAA oyunlarda farkı görürsünüz.

Kanka bir de ekran kartın 8 GB 12 GB olsa 600FPS alırdın.

Sen kimseye yardımcı olmaya falan çalışma. Valorant 8 GB VRAM mi kullanıyor? VRAM'in artması FPS mi arttıracak? Nereden öğrendin bu bilgiyi?

MUX Switch kapalı ise aktif hale getir. FPS değerlerin normal değil bu segment cihazlar 350'nin altını çok nadir görüyor. 180'lere kadar düşmesi normal değil.

Adamın işlemcisi R9 7940HS. Rahatça 300-400 arası FPS vermeli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal değildir hocam. 180 civarına düşmesini bırakın muhtemelen 300 altını görmemeniz lazım. Valorant oynamadığı için optimizasyonundan kaynaklı mı bilmiyorum lakin başka oyunlarda da değerlerinizi paylaşırsanız en azından problem Valorant'a yönelik mi yahut genel bir problem mi onu anlamış oluruz.

MUX Switch açık, benxhmark testlerinden yüksek skor aldı, driverları kontrol ettim sıkıntı yok, pil ve güç ayarlarında her şey yüksek performansta, oyunun kendisi içinde yüksek performans seçili. Ben anlamadım bir şey.

En düşükte bu FPS'leri veriyor. Yüksekte 300 hiç görmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…