TUF Gaming A15 için RAM önerisi

IhakanI

Yoctopat
Daha fazla  
İyi akşamlar, arkadaşlar ASUS TUF Gaming A15 FA507NU-LP030 sipariş ettim. Sizce RAM olarak 2x16 GB mı sipariş edeyim yoksa 1x8GB mı? Bütçem ikisi içinde yeterli, daha sonradan tekrar yükseltmem gerekecekse tek seferde kurtulmak istiyorum. Tavsiyeniz nedir? 2x16 GB için ve 1x8GB için ürün önerir misiniz?

İyi akşamlar, arkadaşlar ASUS TUF Gaming A15 FA507NU-LP030 sipariş ettim. Sizce RAM olarak 2x16 GB mı sipariş edeyim yoksa 1x8GB mı? Bütçem ikisi içinde yeterli, daha sonradan tekrar yükseltmem gerekecekse tek seferde kurtulmak istiyorum. Tavsiyeniz nedir? 2x16 GB için ve 1x8GB için ürün önerir misiniz?

Hocam çift kanal daha iyidir. 2x16 alın.
PC için internette yazılan özelliklere göre baktım yanlışsa düzeltin. Ona göre bakalım.

Yapabiliyorken 2x16 daha iyi. RAM tavsiyesi için de CL MHz değerlerini ve DDR kaç olduğunu söylerseniz süper olur.

Yapabiliyorken 2x16 daha iyi. RAM tavsiyesi için de CL MHz değerlerini ve DDR kaç olduğunu söylerseniz süper olur.
DDR5

Hocam çift kanal daha iyidir. 2x16 alın.
PC için internette yazılan özelliklere göre baktım yanlışsa düzeltin. Ona göre bakalım.
Stil olarak 4800 mü seçmeliyim? Daha yüksek MHz olanları seçmem sorun olur mu?

Anakartın desteklediği frekans değerinin üstünde RAM takarsanız çalışmaz. Sistem özelliklerinde 4800 MHz yazıyorsa 4800 MHz alın.

Hocam bence bekleyin gelince bakın bir sorun var mı yok mu hem de CPU Z indirip bakarsınız özelliklere sorun olursa da değiştirirsiniz acele davranmamak lazım bu işlerde.

Teşekkür ederim yorumlarınız için. Peki 1x8GB ve 2x16GB için önerileriniz nedir? Crucial mi yoksa Samsung mu tercih edeyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı