TUF Gaming A15 laptop kafayı yedi

ZencT

Decapat
Daha fazla  
ASUS TUF Gaming A15 Ryzen 7735HS RTX4060 8 GB DDR5 RAM.

Basliktan aciklayamadim. Cunku cok şey var. 2 günden beri bazen oyuna girdigimde bilgisayar bir zaman sonra kendisi sekmeyi kapatiyor ya da siyah veya beyaz ekranda kalıyor. İlk once ilk Bannerlord yükledigimde birden siyah ekran ve laptop dondu ondan sonra Valorant'ta birden bir hata verdiki ASUS'un armour create uygulamasininmis sanirim ve simdi arada CS2'den atiyor ve bozulduktan sonra asagidaki hotbara dokunmaya calistiginizda (Windows 11) hotbar saga sola kayiyor. Cok saçma gibi ama bende anlamadim yasayan biri ya da çözümü olan biri varsa ulasabilir mi?

ROG STRIX G513-IC kullanıyorum, ilk aldığımda yüklü gelen işletim sisteminde aynı sorunu yaşadım. Aynı gün formattan sonra çözüldü bir sorun kalmadı.

ROG STRIX G513-IC kullanıyorum, ilk aldığımda yüklü gelen işletim sisteminde aynı sorunu yaşadım. Aynı gün formattan sonra çözüldü bir sorun kalmadı.

Bende yaklasik 6 aylık bir suredir kullanıyorum direk Windows 11 ile kurulum yaptik.sürücüleri biraz sonradan yükledik.

Sıcaklık değerleri nedir? Sadece oyunlarda mı oluyor bu durum?

Sıcaklık değerleri nedir? Sadece oyunlarda mı oluyor bu durum?

Sıcaklık değeri normal ama ben RAM'den supheleniyorum biraz. Mesela Valorant'dayken bazen Opera'yi acarken ekran donuyordu mecbur yeniden baslatiyordum.

Sıcaklık değeri normal ama ben RAM'den supheleniyorum biraz. Mesela Valorant'dayken bazen Opera'yi acarken ekran donuyordu mecbur yeniden baslatiyordum.
Değer olarak kaç hocam sıcaklıklar?
Eğer ramlerde sorun olduğunu düşünüyorsanız memtest86'yı yapın.

Hocam değerler normal RAM'de sıkıntı oldugunu dusunmuyorum cok cunku zaten 8 GB 5,2 bosta kullaniyor. Baktim bir AMD driver vardi guncelleme yaptim şu an tek sorunum MyASUS'tan Windows BIOS update
date yapmiyor o kadar. Yeniden baslatiyor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…