TUF Gaming A15 RTX 4050 alınır mı?

Fiyatına göre güzel. Ekran kartı da 140W zaten. Tek sorun RAM eksiği. Eğer aldıktan sonra 16 ya yükselteceksen kesinlikle alınır. Bende geçenlerde ROG STRIX modelini aldım zaten. ASUS kalitesine laf yok.

Fiyatına göre güzel. Ekran kartı da 140W zaten. Tek sorun RAM eksiği. Eğer aldıktan sonra 16 ya yükselteceksen kesinlikle alınır. Bende geçenlerde ROG STRIX modelini aldım zaten. ASUS kalitesine laf yok.
rog g15 mi yoksa g16 mı wasd tuşları ekranın tam ortasında kalıyor ama asus tuf a15 de öyle değil numpad yüzünden sizce bir rahatsız verir mi ayrıca g15 3050 r6 6800H mi yok sa asus tuf a15 rtx 4050 r7 7735hs mi almalıyım cyberP oynamam ama rdr 2 düşünüyorum dlss farkı vr ama tuf tasarımı yerine rog seçerim tasarımda rog güçde tuf diye düşünüyorum sizce?

Hiçbir sorun teşkil etmityor vallahi ben çok memnunum ASUS TUF ile ROG Strix arasında dağlar kadar fark var TUF Strix'e yaklaşamaz bile donanım olarak.

Dostum cihazı birkaç gün önce satın aldım 2 günlük deneyimlerimi sana şöyle sıralayım.
FPS değerleri ile başlayacak olursak ben Apex Legends +144 FPS aldım bunun altına hiç düşmedi (en yüksek ayarlarda) onun haricinde Bannerlord'da da aynı şekilde 140 FPS altına indiğini görmedim, CPU sıcaklık değerleri oyun dışı 50 60 civarı oyun içi 80 85 civarı gidip geliyordu normal değerler yani, aydınlatma olarak da gayet tatmin edici, bana sorarsan tek eksisi arkadaşların dediği gibi 8 GB daha RAM ihtiyacı onun dışında bence herhangi bir eksiği yok fiyatına göre de sergilediği performans çok çok iyi şu an bu fiyatta alınabilecek en iyi Gaming laptop sayılır bence öneriyorum, sorun olursa yardımcı olurum.

Ekran kalitesi nasıl renkler falan

Ekran kalitesi nasıl renkler falan.

Dostum bence gayet kaliteli sadece 27 inç 165Hz monitörden geçtiğim için 15,6inç 144 Hz'i ister istemez ilk başta garipsedim birkaç saat sonra alıştım zaten ASUS'un Armoury Crate uygulaması ile istediğin oyuna göre renk ayarlarını ayarlayabiliyorsun.

15 inç bence de sıkıntı
Yeni laptopların 15 inç ve 8 gb ram ile çıkış yapması utanılacak bir şey aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…