Başlıkta yazdığı gibi aslında. TUF Gaming AX3000 V2 router aldım daha yeni sayılır, kokusu üzerinde hala. Ama bu cihaz için ping rehberinde anlatıldığı gibi için merlin Firmware bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz dostlar?
Başlıkta yazdığı gibi aslında. TUF Gaming AX3000 V2 router aldım daha yeni sayılır, kokusu üzerinde hala. Ama bu cihaz için ping rehberinde anlatıldığı gibi için merlin Firmware bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz dostlar?
GNUton's Asus Merlin changelog Date: June 10, 2024 Release: 3004.388.7_1-gnuton1 ADDED: XT kernel module for SDK 5.04 models Allows Skynet and other addons to work FIXED: RT-AX58U_V2: Fixed errors...
GNUton's Asus Merlin changelog Date: June 10, 2024 Release: 3004.388.7_1-gnuton1 ADDED: XT kernel module for SDK 5.04 models Allows Skynet and other addons to work FIXED: RT-AX58U_V2: Fixed errors...
Evet ben de Gnuton'u gördüm hatta aynı (snb) forumda rmerlin hesabıyla konuştum bu yazılım garantiyi bozar mı diye bozmaz dedi. Size de bir sorayım dedim. Bu işlemler garantiyi bozar mı? Bir de benim baktığım yerde ASUS TUF AX 3000 V2 ve ASUS AX 58u V2 var. Sizce hangisini almam mantıklı olur. Sadece 5 euro fark var alıp Türkiye'de kullanacağım.
Evet ben de Gnuton'u gördüm hatta aynı (snb) forumda rmerlin hesabıyla konuştum bu yazılım garantiyi bozar mı diye bozmaz dedi. Size de bir sorayım dedim. Bu işlemler garantiyi bozar mı? Bir de benim baktığım yerde ASUS TUF AX 3000 V2 ve ASUS AX 58u V2 var. Sizce hangisini almam mantıklı olur. Sadece 5 euro fark var alıp Türkiye'de kullanacağım.
Bence ASUS TUF AX 3000 V2 daha mantıklı. Aimesh ve oyun vs gelişmiş QoS özellikleri mevcut. Elbette tercih meselesi bu durum, yine de araştırmanızda fayda var. Garanti konusunu bilmem, ama yeni aldığımda bende DSL -AX82U ya hemen gnuton yazılımını yükledim.
Bence ASUS TUF AX 3000 V2 daha mantıklı. Aimesh ve oyun vs gelişmiş QoS özellikleri mevcut. Elbette tercih meselesi bu durum, yine de araştırmanızda fayda var. Garanti konusunu bilmem, ama yeni aldığımda bende DSL -AX82u ya hemen gnuton yazılımını yükledim.
Hocam ben şimdi yeniden baktım AX 58u 75 euro TUF AX 3000 90 euro. Acaba aradaki 15 euroluk farka değer mi diye düşünmeye başladım. Cidden fark var mı yani ve arayüz olarak nasıl farklar var bunlar dışında. Bir de merlin kurduktan sonra qqs ayarı farkı kalır mı bu ikisi arasında çünkü bunlar benim için çok önemli.
Birisi normal birisi oyuncu router. Oyun bazlı bazı özellikleri var. Elbette her şey parasına göre. Online oyun oynuyorsan CS2 gibi 15 euro farka fazlası ile değer. Normal kullanıcı iseniz gerek yok. Tercih sizin.
Birisi normal birisi oyuncu router. Oyun bazlı bazı özellikleri var. Elbette her şey parasına göre. Online oyun oynuyorsan CS2 gibi 15 euro farka fazlası ile değer. Normal kullanıcı iseniz gerek yok. Tercih sizin.
Online oyun oynuyorum fazlasıyla ve son 1 aydır ping deli Valorant ve diğer oyunlarda o yüzden alacağım zaten. Ama donanımları aynı diye okumuştum demek ki yazılımları farklı o zaman tercihim belli teşekkürler yardımlarınız için