AlphaOMG Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Kasım 2013 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2022 #11 KafadanKontak dedi: Yani vat 5 ve 6 arasındaki data aktarım hızlarına bir keresinde bakmıştım. Fark eder diye düşünüyorum. Cat 6 kablo’da dış parazit koruması mevcuttur. Cat 5 kablo da yoktur. Cat 6′da ek olarak kablonun dolaşmasını önleyen ayırıcı ve parazite karşı alüminyum folyo bulunur. Cat 6 kablo Cat 5′e göre daha dayanıklıdır ve uzun ömürler kullanmaya uygundur. Cat 5 kabloda veri akışı 100mps olmasına karşılık Cat 6′da hız 1000mps’dir. Artık çözüm olarak işaretleyebilirsin sanırım Genişletmek için tıkla... KafadanKontak dedi: Yani vat 5 ve 6 arasındaki data aktarım hızlarına bir keresinde bakmıştım. Fark eder diye düşünüyorum. Cat 6 kablo’da dış parazit koruması mevcuttur. Cat 5 kablo da yoktur. Cat 6′da ek olarak kablonun dolaşmasını önleyen ayırıcı ve parazite karşı alüminyum folyo bulunur. Cat 6 kablo Cat 5′e göre daha dayanıklıdır ve uzun ömürler kullanmaya uygundur. Cat 5 kabloda veri akışı 100mps olmasına karşılık Cat 6′da hız 1000mps’dir. Artık çözüm olarak işaretleyebilirsin sanırım Genişletmek için tıkla... Maalesef çözülmedi. Cat6 taktım aynı hızları alıyorum. KafadanKontak dedi: Yani vat 5 ve 6 arasındaki data aktarım hızlarına bir keresinde bakmıştım. Fark eder diye düşünüyorum. Cat 6 kablo’da dış parazit koruması mevcuttur. Cat 5 kablo da yoktur. Cat 6′da ek olarak kablonun dolaşmasını önleyen ayırıcı ve parazite karşı alüminyum folyo bulunur. Cat 6 kablo Cat 5′e göre daha dayanıklıdır ve uzun ömürler kullanmaya uygundur. Cat 5 kabloda veri akışı 100mps olmasına karşılık Cat 6′da hız 1000mps’dir. Artık çözüm olarak işaretleyebilirsin sanırım Genişletmek için tıkla... Gpon modem arasına Cat6 , modem PC arasına cat6 kablo taktım hız yine aynı . Son düzenleme: 23 Mart 2022
KafadanKontak dedi: Yani vat 5 ve 6 arasındaki data aktarım hızlarına bir keresinde bakmıştım. Fark eder diye düşünüyorum. Cat 6 kablo’da dış parazit koruması mevcuttur. Cat 5 kablo da yoktur. Cat 6′da ek olarak kablonun dolaşmasını önleyen ayırıcı ve parazite karşı alüminyum folyo bulunur. Cat 6 kablo Cat 5′e göre daha dayanıklıdır ve uzun ömürler kullanmaya uygundur. Cat 5 kabloda veri akışı 100mps olmasına karşılık Cat 6′da hız 1000mps’dir. Artık çözüm olarak işaretleyebilirsin sanırım Genişletmek için tıkla... KafadanKontak dedi: Yani vat 5 ve 6 arasındaki data aktarım hızlarına bir keresinde bakmıştım. Fark eder diye düşünüyorum. Cat 6 kablo’da dış parazit koruması mevcuttur. Cat 5 kablo da yoktur. Cat 6′da ek olarak kablonun dolaşmasını önleyen ayırıcı ve parazite karşı alüminyum folyo bulunur. Cat 6 kablo Cat 5′e göre daha dayanıklıdır ve uzun ömürler kullanmaya uygundur. Cat 5 kabloda veri akışı 100mps olmasına karşılık Cat 6′da hız 1000mps’dir. Artık çözüm olarak işaretleyebilirsin sanırım Genişletmek için tıkla... Maalesef çözülmedi. Cat6 taktım aynı hızları alıyorum. KafadanKontak dedi: Yani vat 5 ve 6 arasındaki data aktarım hızlarına bir keresinde bakmıştım. Fark eder diye düşünüyorum. Cat 6 kablo’da dış parazit koruması mevcuttur. Cat 5 kablo da yoktur. Cat 6′da ek olarak kablonun dolaşmasını önleyen ayırıcı ve parazite karşı alüminyum folyo bulunur. Cat 6 kablo Cat 5′e göre daha dayanıklıdır ve uzun ömürler kullanmaya uygundur. Cat 5 kabloda veri akışı 100mps olmasına karşılık Cat 6′da hız 1000mps’dir. Artık çözüm olarak işaretleyebilirsin sanırım Genişletmek için tıkla... Gpon modem arasına Cat6 , modem PC arasına cat6 kablo taktım hız yine aynı .
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.860 Makaleler 1 Çözümler 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2022 #12 AlphaOMG dedi: Maalesef çözülmedi. Cat6 taktım aynı hızları alıyorum. Gpon modem arasına Cat6 , modem PC arasına cat6 kablo taktım hız yine aynı . Genişletmek için tıkla... Asus'un Turbo Lan programını kurdun mu peki? Kurmadıysan denemende fayda var.
AlphaOMG dedi: Maalesef çözülmedi. Cat6 taktım aynı hızları alıyorum. Gpon modem arasına Cat6 , modem PC arasına cat6 kablo taktım hız yine aynı . Genişletmek için tıkla... Asus'un Turbo Lan programını kurdun mu peki? Kurmadıysan denemende fayda var.
AlphaOMG Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Kasım 2013 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2022 #13 KafadanKontak dedi: Asus'un Turbo Lan programını kurdun mu peki? Kurmadıysan denemende fayda var. Genişletmek için tıkla... Kurayım bakalım . KafadanKontak dedi: Asus'un Turbo Lan programını kurdun mu peki? Kurmadıysan denemende fayda var. Genişletmek için tıkla... Yok değişmedi eksi olarak aldığım ping 1’den 15’lere yükseldi . Son düzenleme: 23 Mart 2022
KafadanKontak dedi: Asus'un Turbo Lan programını kurdun mu peki? Kurmadıysan denemende fayda var. Genişletmek için tıkla... Kurayım bakalım . KafadanKontak dedi: Asus'un Turbo Lan programını kurdun mu peki? Kurmadıysan denemende fayda var. Genişletmek için tıkla... Yok değişmedi eksi olarak aldığım ping 1’den 15’lere yükseldi .