TUF Gaming B560-PLUS Wi-Fi için M.2 SSD hangi slota takılmalı?

bellammy07

Kilopat
Makaleler
1
Başlıkta belirttiğim anakartı kullanmaktayım. Crucial P5 500GB NVMe 3400MB/s-3000MB/s M.2 SSD model M.2 SSD aldım fakat anakarttaki hangi slota takmam gerekiyor. İşlemci yuvasının hemen altında var hatta o soğutucu korumalı alttaki ise normal M.2 SSD'e yuvası. Yanlış slota takmak istemiyorum.

Dediğiniz slot uygun. Kullanabilirsiniz.

Merhaba, web de sorularınıza en doğru ve en hızlı yanıtları almak için oluşturduğunuz içeriğe görsel eklemeyi, bahsi geçen tüm ekipmanların tam adlarını paylaşmayı unutmayınız

merhaba, web de sorularınıza en doğru ve en hızlı yanıtları almak için oluşturduğunuz içeriğe görsel eklemeyi, bahsi geçen tüm ekipmanların tam adlarını paylaşmayı unutmayınız

Görsel eklemeyi düşündüm ama resim kesmem gerekti bir dahaki sefere yaparım muhtemelen.
Gördüğüm kadarıyla soğutma bloğu olan ve işlemciye yakın bir slotunuz var, onu kullanın.

Tamamdır üstadım üstteki stotta evet soğutucu blok var aynı zamanda anakart kutu içeriğinde termal pet var M3 SSD için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…