TUF GAMING DTS SOUND SORUNU

Aynı sorun bende de var. Bir kulaklık takın diyor. Aktifleştiremiyorum Bir çok yol denedim ama olmuyor. Ayrıca Realtek Audio Console de RPC hizmetlerine bağlanılmıyor diye hata veriyor.

Hocam sanırım ASUS Driver bölümünde utilities var orada show all ddediğinde ez Update var sanırım onu indirdiğimde oldu emin değilim yine de ama bende de olmadı bastan. Başlata tıkladıgında en son eklenenlerde al Suite olarak geçiyor. Resim attım onu indir bir dene bakalım olacak mı? Olumlu olumsuz dönüş yaparsın dostum.pc yi yeniden baslatmayı unutma
link bu

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    6,4 KB · Görüntüleme: 113
Son düzenleme:
Audio Version 6.0.1.8666 kurmanız gerekiyor. Dosya içinde asus setuplar var . Ayrıca kulaklığı kasanın USB 3.0 takmanız gerek. Ben anakarta taktığımda DTS çalışmıyor. Kasaya taktığımda açılıyor.

Deneyeceğim.

Dediğini yüklüyorum setup açılıyor ama 2 saniye sürmeden bitip kapanıyor. Bilgisayarı kapatıp açtım değişen bir şey veya eklenen bir program da yok.

Son düzenleme:
Bende anakarta takılınca da acılıyor sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…