TUF Gaming F15 alınır mı?

Makaleler
3
Yer
Kadıköy
Daha fazla  
Dostlar selamlar,

Aşağıdaki bilgisayarı bir şekilde indirimle 13K'ya alacağım. Baktım ettim ama güzel cihaza benziyor. Daha önce tecrübe etmek şansı olan artı, eksilerini bilen var mıdır?

Ya da sistem özelliklerine göre darboğaz olacak vb. bir durum. Bilgili olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Hocam eğer 13K ya alınabilecekse güzel laptop ama 18k ya alınacaksa daha uygun aynı özellikte veya daha iyi özellikte bir şeyler önerebilirim.

İfadeler: eep
Hocam bu fiyata derken 18K'ya almayacağım cihazı. 13K'ya gelecek. Yine de alınmaz mı?

Vatan'ın fiyatı çok şişirilmiş, katılıyorum. Ama ben cihazı 13K'ya alacağım. Sizin yolladığınız modellerde de gördüğüm kadarıyla o fiyata inebilen benzer performansta cihaz yok.

4C 8T derken tam olarak neyi kasdettiğinizi anlamadım. Kullanımda ne gibi bir etkisi olur bana?

Hocam 11 nesil işlemciler nasıl 4C 8t olabiliyor benim 4 nesil işlemcim ile aynı çekirdek sayısına eşit.
Hocam bu işlemci gitiş seviyesi i7, o yüzden o kadar güçlü olması için tasarlanmadı, güçlü olması için zaten 11800H var, sizin 4. Nesil işlemciniz zamanının güçlü işlemcilerinden biriyse normal.

Faakt yine de eski işlemcilerden çok daha güçlü.

Tabii ki güçlü o konuda bir şey demiyorum ama benim 8 senelik işlemci ile aynı çekirdek sayısında olması biraz komik olmuş ne olursa olsun aradan koskoca 8 sene geçmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…