Hangi oyunlarda nasıl performans aldığını tahmin mi edelim veyahutta konuyu sadece bize bu bilgilendirmeyi yapmak için mi açtın?Merhaba, ASUS TUF F15 marka bilgisayarımdan tam performans almadığımı düşünüyorum.
Sistem özellikleri: RTX 4060, Intel i7 13 nesil h, 1 16 GB RAM, 512 GB SSD.
size sormak için açtım cs 200 fps valorant 230 240 arası gta da 90 üstüne çıkmıyor ve ekran fazla yırtılıyor bide cs de grafik ayarları baya düşük olmasına rağmen fazla bi performans vermiyorHangi oyunlarda nasıl performans aldığını tahmin mi edelim veyahutta konuyu sadece bize bu bilgilendirmeyi yapmak için mi açtın?
ekran kartı 140w bu aradaHangi oyunlarda nasıl performans aldığını tahmin mi edelim veyahutta konuyu sadece bize bu bilgilendirmeyi yapmak için mi açtın?
Ekran kartı driverlerını doğru yüklediğine emin misin? DDU ile silip tekrar yükle devam ederse bildir.size sormak için açtım cs 200 fps valorant 230 240 arası gta da 90 üstüne çıkmıyor ve ekran fazla yırtılıyor bide cs de grafik ayarları baya düşük olmasına rağmen fazla bi performans vermiyor
ekran kartı 140w bu arada
Evet.driverler doğrü son sürüm yüklü yinede ddu silmek gerekli mi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.