TUF Gaming F15 bilgisayar yeterli performans vermiyor

Kaanxcc

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, ASUS TUF F15 marka bilgisayarımdan tam performans almadığımı düşünüyorum.
Sistem özellikleri: RTX 4060, Intel i7 13 nesil h, 1 16 GB RAM, 512 GB SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ASUS TUF F15 marka bilgisayarımdan tam performans almadığımı düşünüyorum.
Sistem özellikleri: RTX 4060, Intel i7 13 nesil h, 1 16 GB RAM, 512 GB SSD.
Hangi oyunlarda nasıl performans aldığını tahmin mi edelim veyahutta konuyu sadece bize bu bilgilendirmeyi yapmak için mi açtın?

Hangi oyunlarda nasıl performans aldığını tahmin mi edelim veyahutta konuyu sadece bize bu bilgilendirmeyi yapmak için mi açtın?
size sormak için açtım cs 200 fps valorant 230 240 arası gta da 90 üstüne çıkmıyor ve ekran fazla yırtılıyor bide cs de grafik ayarları baya düşük olmasına rağmen fazla bi performans vermiyor

ekran kartı 140w bu arada

Son düzenleme:
size sormak için açtım cs 200 fps valorant 230 240 arası gta da 90 üstüne çıkmıyor ve ekran fazla yırtılıyor bide cs de grafik ayarları baya düşük olmasına rağmen fazla bi performans vermiyor

ekran kartı 140w bu arada
Ekran kartı driverlerını doğru yüklediğine emin misin? DDU ile silip tekrar yükle devam ederse bildir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı