Venesli Decapat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 424 28 Ağustos 2021 #11 Ray Kurzweil dedi: Böyle trollük yapmaya devam edersen banlanacaksın. Yüz kere anlattılar burada sana laftan anlamıyorsun. Komik olduğunu mu zannediyorsun? Genişletmek için tıkla... Sen anlamıyorsun. Yüz kere dediler ısınıyor diye, hala anlamıyorsun. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2021
Ray Kurzweil dedi: Böyle trollük yapmaya devam edersen banlanacaksın. Yüz kere anlattılar burada sana laftan anlamıyorsun. Komik olduğunu mu zannediyorsun? Genişletmek için tıkla... Sen anlamıyorsun. Yüz kere dediler ısınıyor diye, hala anlamıyorsun.
letsgomen55 Decapat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 791 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #12 Venesli dedi: Yanıyor makine Genişletmek için tıkla... Onu bilerek alıyorsun. Ayrıca ben laptop soğutucu kullanıyorum. Biraz fayda ediyor. Venesli dedi: Sen anlamıyorsun. Yüz kere dediler ısınıyor diye, hala anlamıyorsun. Genişletmek için tıkla... Laptop düşmanlığı yapacaksan sürekli bence de banlanmalısın. Ben de Casper sevmiyorum ama başkalarının konusuna yazdığım zaman bunu terbiyeli bir dil ile ve nedenleri ile yazıyorum. Sen de bunu dene ya da buradan uzaklaş.
Venesli dedi: Yanıyor makine Genişletmek için tıkla... Onu bilerek alıyorsun. Ayrıca ben laptop soğutucu kullanıyorum. Biraz fayda ediyor. Venesli dedi: Sen anlamıyorsun. Yüz kere dediler ısınıyor diye, hala anlamıyorsun. Genişletmek için tıkla... Laptop düşmanlığı yapacaksan sürekli bence de banlanmalısın. Ben de Casper sevmiyorum ama başkalarının konusuna yazdığım zaman bunu terbiyeli bir dil ile ve nedenleri ile yazıyorum. Sen de bunu dene ya da buradan uzaklaş.