Mertbey3535 Hectopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 34 17 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar sorunu çözebilecek varsa ne olur yardım etsin. Laptopumu alalı tam tamına 4 ay oldu ve gelen güncelleme yüzünden çoğu oyunda drop yiyorum ve hep düşük FPS alıyorum. Ne yapabilirim bunun için? Kullandığım laptop ASUS TUF Gaming F15 FX506lh. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2022
Arkadaşlar sorunu çözebilecek varsa ne olur yardım etsin. Laptopumu alalı tam tamına 4 ay oldu ve gelen güncelleme yüzünden çoğu oyunda drop yiyorum ve hep düşük FPS alıyorum. Ne yapabilirim bunun için? Kullandığım laptop ASUS TUF Gaming F15 FX506lh.
S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 17 Temmuz 2022 #2 Hocam bilgisayarın kontrol uygulaması vardır her şeyin Gaming modda olduğuna dikkat edin
Mertbey3535 Hectopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 34 17 Temmuz 2022 #3 Singua dedi: Hocam bilgisayarın kontrol uygulaması vardır her şeyin Gaming modda olduğuna dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Her şey ama her şey Gaming modda ve PC taratınca bir sıkıntı yok diyor PC de.
Singua dedi: Hocam bilgisayarın kontrol uygulaması vardır her şeyin Gaming modda olduğuna dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Her şey ama her şey Gaming modda ve PC taratınca bir sıkıntı yok diyor PC de.
S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 17 Temmuz 2022 #4 Mertbey3535 dedi: Her şey ama her şey Gaming modda ve PC taratınca bir sıkıntı yok diyor PC de. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman garantiye göndermenizi öneririm değişim talebinde bulunun. Hocam çözüm olabilir belki laptopun şarj aldığından emin olun laptoplar şarjda değilken düşük performans verir.
Mertbey3535 dedi: Her şey ama her şey Gaming modda ve PC taratınca bir sıkıntı yok diyor PC de. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman garantiye göndermenizi öneririm değişim talebinde bulunun. Hocam çözüm olabilir belki laptopun şarj aldığından emin olun laptoplar şarjda değilken düşük performans verir.