Kel Özghür Picopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 235 Çözümler 3 13 Temmuz 2023 #1 Armoury Crate'de bulunan GameVisual özelliklerini değiştirmek için hep Armoury Crate'e girip değiştirmek için giriyorum. Bunun bir kısayol tuşu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2023
Armoury Crate'de bulunan GameVisual özelliklerini değiştirmek için hep Armoury Crate'e girip değiştirmek için giriyorum. Bunun bir kısayol tuşu var mı?
Bgrgunner Megapat Katılım 7 Ağustos 2014 Mesajlar 466 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri 144Hz FHD IPS-Type Display, 12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12500H 2.50 GHz, GeForce RTX 3050, 16GB DDR4 RAM, 512GB SSD, Windows 11 Home Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #2 Yok sanırım bende hep ordan değiştiriyorum.
Kel Özghür Picopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 235 Çözümler 3 13 Temmuz 2023 #3 Bgrgunner dedi: Yok sanırım bende hep oradan değiştiriyorum. Genişletmek için tıkla... Olmasa bile nereden atayabiliriz hocam bir fikriniz var mıdır?
Bgrgunner dedi: Yok sanırım bende hep oradan değiştiriyorum. Genişletmek için tıkla... Olmasa bile nereden atayabiliriz hocam bir fikriniz var mıdır?
Erenikas Femtopat Katılım 31 Ekim 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #4 Kel Özghür dedi: Olmasa bile nereden atayabiliriz hocam bir fikriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Eskiden FN+V tuşuyla düzenlenebiliyordu ama güncellemeyle kaldırıldı sanırım artık işe yaramıyor.
Kel Özghür dedi: Olmasa bile nereden atayabiliriz hocam bir fikriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Eskiden FN+V tuşuyla düzenlenebiliyordu ama güncellemeyle kaldırıldı sanırım artık işe yaramıyor.