Öncelikle herkese iyi akşamlar. ASUS TUF Gaming F15 FX506HCB-HN183 laptopunu aldım. İlk önce bilgisayara Windows kurulumu yaparken SSD'yi görmedi o sorunu hallettim. Windows'u kurduktan sonra ise ne Wi-Fi ne de kablolu olarak internete bağlanabiliyorum. Sürücüleri flasha atıp kurmayı denedim ama bir türlü başaramadım. Açıkçası daha önce hiç FreeDOS bir cihazım olmamıştı. Pek anlamıyorum yani bu işlerden. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
İyi günler. Dün akşam yardımların için teşekkür ederim. Yazım hatasından dolayı 1 saatlik timeout atmışlardı o yüzden dönemedim. Profilene baktığımda Discord Nitro çekilişine katılmışsın. Eğer kabul edersen sana hediye etmek isterim.
Selamlar, bende aynı sorunu yaşıyorum ama, asus tuf gamıng f15 FX507ZC-HN081 modelini aldım, windows 10 pro kurdum ancak driverlarını bulamıyorum, asusun sitesinde sadece win 11 desteği var, yardımcı olabilir misiniz?
Selamlar, bende aynı sorunu yaşıyorum ama, ASUS TUF Gaming F15 FX507ZC-HN081 modelini aldım, Windows 10 Pro kurdum ancak driverlarını bulamıyorum, ASUS'un sitesinde sadece Windows 11 desteği var, yardımcı olabilir misiniz?