M3rt0o Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 847 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #1 ASUS TUF Gaming F15 FX506HE-HN28 modeli için.
Çözüm Artoria Pendragon 19 Nisan 2024 M3rt0o dedi: @Artoria Pendragon @Artoria Pendragon 8192 RAM diyor ama özelliklere tıkladığımda 7, 74 GB'ını görüyor inşallah çözüme ulaşır gereksiz bir kısıtlamaymış tam kapasite kullanmak varken Genişletmek için tıkla... Advanced kısmından bakmak gerekiyor da aynı BIOS'un ayarını gördum, VRAM ayarlama için kısım yok. O kadarını alması da normal bu arada sıkıntı yok.
M3rt0o dedi: @Artoria Pendragon @Artoria Pendragon 8192 RAM diyor ama özelliklere tıkladığımda 7, 74 GB'ını görüyor inşallah çözüme ulaşır gereksiz bir kısıtlamaymış tam kapasite kullanmak varken Genişletmek için tıkla... Advanced kısmından bakmak gerekiyor da aynı BIOS'un ayarını gördum, VRAM ayarlama için kısım yok. O kadarını alması da normal bu arada sıkıntı yok.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.731 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 19 Nisan 2024 #2 Donanıma ayrılmış RAM'den mi bahsediyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS M3rt0o Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 847 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #3 Artoria Pendragon dedi: Donanıma ayrılmış RAM'den mi bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet youtube da bulamadım çözümleri çoğu yanlış ve sistemin ayarlarını bozacak türden Artı 0 Eksi
Artoria Pendragon dedi: Donanıma ayrılmış RAM'den mi bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet youtube da bulamadım çözümleri çoğu yanlış ve sistemin ayarlarını bozacak türden
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.731 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 19 Nisan 2024 #4 @M3rt0o BIOS'da varsa vardir yoksa degistiremezsiniz, BIOS ayarlarini atarsaniz bakarım isterseniz veya kendiniz de bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
@M3rt0o BIOS'da varsa vardir yoksa degistiremezsiniz, BIOS ayarlarini atarsaniz bakarım isterseniz veya kendiniz de bakabilirsiniz.
KS KS M3rt0o Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 847 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #5 @Artoria Pendragon @Artoria Pendragon 8192 Ram diyor ama özelliklere tıkladığımda 7,74GB'ını görüyor inşallah çözüme ulaşır gereksiz bir kısıtlamaymış tam kapasite kullanmak varken Dosya Ekleri IMG_20240419_184843.jpg 183,3 KB · Görüntüleme: 29 Son düzenleme: 19 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
@Artoria Pendragon @Artoria Pendragon 8192 Ram diyor ama özelliklere tıkladığımda 7,74GB'ını görüyor inşallah çözüme ulaşır gereksiz bir kısıtlamaymış tam kapasite kullanmak varken
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.731 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 19 Nisan 2024 #6 M3rt0o dedi: @Artoria Pendragon @Artoria Pendragon 8192 RAM diyor ama özelliklere tıkladığımda 7, 74 GB'ını görüyor inşallah çözüme ulaşır gereksiz bir kısıtlamaymış tam kapasite kullanmak varken Genişletmek için tıkla... Advanced kısmından bakmak gerekiyor da aynı BIOS'un ayarını gördum, VRAM ayarlama için kısım yok. O kadarını alması da normal bu arada sıkıntı yok. Artı 0 Eksi Çözüm
M3rt0o dedi: @Artoria Pendragon @Artoria Pendragon 8192 RAM diyor ama özelliklere tıkladığımda 7, 74 GB'ını görüyor inşallah çözüme ulaşır gereksiz bir kısıtlamaymış tam kapasite kullanmak varken Genişletmek için tıkla... Advanced kısmından bakmak gerekiyor da aynı BIOS'un ayarını gördum, VRAM ayarlama için kısım yok. O kadarını alması da normal bu arada sıkıntı yok.
KS KS M3rt0o Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 847 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #7 @Artoria Pendragon teşekkür ederim bir sürü saçma sapan şey denedim msconfig bölümünden ram işlemciyi ayarladım o kadar araştırdım yani yapmadığım ayar kalmadı :d Artı 0 Eksi
@Artoria Pendragon teşekkür ederim bir sürü saçma sapan şey denedim msconfig bölümünden ram işlemciyi ayarladım o kadar araştırdım yani yapmadığım ayar kalmadı :d