zangetsuTR
Zeptopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba, bu üçünden birini almak istiyorum. Siz hangisini öneriyorsunuz? Vereceğiniz cevapların için şimdiden teşekkür ederim.
ASUS Tuf Gaming F15 Fx506hc-hn373 I5-11400h 8gb Ram 512gb Ssd 4gb Rtx3050 15.6 Inç Fhd 144hz Bilgisayar - Fiyatı, Yorumları
ASUS Tuf Gaming F15 Fx506hc-hn373 I5-11400h 8gb Ram 512gb Ssd 4gb Rtx3050 15.6 Inç Fhd 144hz Bilgisayar yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Hocam sizin modelde ayrı bir sıkıntı var sanki. Benim monster da 20 ms 144 hz ama bu kadar ghosting olmuyordu. Hatta hiç hissetmedim. Önceden 5ms 60 hz eski bir laptop vardı onda daha fazla ghosting var bende. Acerin o modeli sıkıntılı olabilir belkiAcer hakkında ekranı rezalettir 25 mstir göz algılamayan diyen utanmazları dinleme.
Ayrıca acer nitro 5 ler hakkında panel dümenlerini aşağıya yazıyorum delilleriyle. Yorumla değil. Delille kanıtla. Kendi sitelerinde dahi yüksek ms leri yazmiyor gercek 3 msleri logoyo yaziyor.
Acer nitro ekran dümenlerini aşağıda paylaşıyorum.
Acer taiwanli bir firma tam bir üçkağıtçı.
Genelde ucuz kalitesiz panel kullanır.
Sende aa ucuzmuş der zıplarsın.
Hiç bir yere panel bilgisi koymaz 144hz yazar geçer
-Benim acer nitrom 25 ms da51557 modeli ve ekranı tsm bir rezalet.
Ayrıca acer gercek 3 ms lere paneline 3 ms yazıyor. Aşagıda görselleri vereceğim.
Sitelerinde de oyunlari mevcut bazı laptoplarında hızlı panel havası verip kaç ms koyduğunu yazmıyor. Asla bulamıyorsun sonra 25 ms cikiyor yazilar bile blur oluyor. Oyunlarda sağa sola cevirince ekran aşagıdaki gibidir.
10 küsür yıllık 60hz sanırım 12 ms panelden geçtim o daha iyiydi bu akıcı fakat sürekli ghosting blur oluyor.
Hiç bir şeyi palavradan atmıyorum aşağıya görselleri koyuyorum kesiinkle fan boy degilim tarafsiz olarak cihazi yaziyorum.
Görmediginiz bilmediğiniz ürunleri almayın aldırtmam paranızı çöp ettirmem.
Acerin panel oyunlarına dikkat etin
Forumda bazı arkadaşlar var onlar 25ms i göz algılamıyormuş diyor kesinlikle inanmayın. Paraları kendi parası olmadığı için harcatıyorlar rahatlıkla.
Ayrıca hiç bir yerde ms değerini öğrenemediginiz acer marka laptop muhtemel 25 mstir 20 mstir uzak durun. Almayın aldırmayın ürünleri ellerinde kalsın.
Kafadan uydurma yorum yapmıyorum hepsi delillendirilmiş aşağıda mevcut kamera titremeesi yoktur dikkatlice bakın ekrandaki yazilar net oyunlar ghostingli hep
Bu bir panel arızası garanti degildir kapsaminda degildir.
Tamamen panelin dandikliğidir. Ayrıca redditle bu panelle ilgilide yazilar mevcut.
Oltaya gelmeyin.
Şunu diyenler var "Hayır bende de acer var 25 ms hiç belli olmuyor "
Evet kardeşim 1 kere 10 ms 5 ms panel kullan anlarsin ozaman be oldugunu gözlerin alışmış dandik panellere algılayamıyorsun
Altındaki renoyu mersodan iyi sanıyorsun hiç mersoya binmediğin için.
Kesinlikle 25ms laptop almayın akrabamin 6 ms mi ne dell lg panel laptopu mevcut yanyana bir getirdik bariz benim pc geç geliyor ekran bariz ghostingli geç çiziyor aldığım güne lanet olsun.
O ucuz acer bikgisayarların kac ms oldugunu bulamayacaksiniz çünkü hiç bir yere yazmıyorlar. Kendi sitelerinde dahi yazmıyorlar.
Gerçek 3 ms lerin kenarına acer yazıyor deliller aşağıdadır.
Fotograf.
Arkadaşlar merhaba, bu üçünden birini almak istiyorum. Siz hangisini öneriyorsunuz? Vereceğiniz cevapların için şimdiden teşekkür ederim.
ASUS Tuf Gaming F15 Fx506hc-hn373 I5-11400h 8gb Ram 512gb Ssd 4gb Rtx3050 15.6 Inç Fhd 144hz Bilgisayar - Fiyatı, Yorumları
ASUS Tuf Gaming F15 Fx506hc-hn373 I5-11400h 8gb Ram 512gb Ssd 4gb Rtx3050 15.6 Inç Fhd 144hz Bilgisayar yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com