TUF Gaming F17 vs TUF Gaming A17

Mirzekhanly

Centipat
Daha fazla  
Selamlar. Rica etsem ASUS TUF Gaming F17 ile ASUS TUF Gaming A17'yi karşılaştırır mısınız? Aradaki fiyatı dikkate almayın.
Veya bu fiyat aralığında başka laptop ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
F serisi kronik sorunlu. A serisi alin.
Tam olarak hangi sorunlar ola bilir?

Dostum bir sürü A15 model TUF var tam bütçe nedir?

Türkiye'de sanırım A17 yok. Yurt dışı alacaksanız çok daha fazla model var yabancı forumlardan bakabilirsiniz.

Yurt dışından alacağım. 80 bine kadar (2 bin - 2 bin 500 dolar) bütçem var.

Tam olarak hangi sorunlar olabilir?

Yurt dışında çok fazla iyi model var hocam hakim değilim. Eğer yabancı forumlarda destek açarsanız size o modeller hakkında bilgi verebilirler @Artoria Pendragon yurt dışı modeller hakkında daha çok şey biliyordur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani A15 ile A17 arasında hangisinin daha iyi olduğunu bulmak istiyorum ki benim için asıl mesele bu.

Yurt dışında çok fazla iyi model var hocam hakim değilim. Eğer yabancı forumlarda destek açarsanız size o modeller hakkında bilgi verebilirler @Artoria Pendragon yurt dışı modeller hakkında daha çok şey biliyordur.
teşekkürler hocam..

Yani A15 ile A17 arasında hangisinin daha iyi olduğunu bulmak istiyorum ki benim için asıl mesele bu.
A15 çok beğendiğim bir model değil 80000tl bütçede alınmaz. A17 hakkında bilgi sahibi değilim. Legion 7 Pro 4080 7945HX modeli alabilirsiniz Türkiye'de 92bin TL falan bütçeniz yetiyorsa iyi bir model veya giriş seviyesinde 4080 13700HX Vectör modeli olabilir lakin dediğim gibi Türkiyeye 1 model geliyorsa yurtdışında 4-5 model ve farklı alternatiflerleri olabiliyor sana bu modeli öneririm lakin atıyorum Gigabyte Aorus vardır yurt dışında F/P modeldir Türkiye'ye gelmiyor mesela o cihazlar.

A15 çok beğendiğim bir model değil 80000TL bütçede alınmaz. A17 hakkında bilgi sahibi değilim. Legion 7 Pro 4080 7945hx modeli alabilirsiniz Türkiye'de 92bin TL falan bütçeniz yetiyorsa iyi bir model veya giriş seviyesinde 4080 13700HX Vector modeli olabilir lakin dediğim gibi Türkiye'ye 1 model geliyorsa yurt dışında 4-5 model ve farklı alternatiflerleri olabiliyor sana bu modeli öneririm lakin atıyorum Gigabyte Aorus vardır yurt dışında F/P modeldir Türkiye'ye gelmiyor mesela o cihazlar.

Teşekkür ederim.

Tam olarak hangi sorunlar olabilir?

Bütçe hafif esnerse efsane Aorus var. Hangi ülkeden alacaksınız?
Bu seviyede 2000-2500$ kesinlikle 4080 cihaz bakın. Vector iyi modeller, birkaç Raider, Legion var. İçlerinde en dikkat çekici (şahsen) Aorus. Biraz daha düşük fiyat bandında ama kalite anlamında sorunsuz. Özellikle soğutması harika.
Kabaca şu cihaz 2900$ biraz araştırma yapılsa farklı sitelerde belki işlemci farkına yine Aorus bulunur.

Yine şu cihaz işlemci farklı, fazla fark yok başka. 2250$

O bütçeye fantastik Aorus'lar var.

Bütçe hafif esnerse efsane Aorus var. Hangi ülkeden alacaksınız?
Bu seviyede 2000-2500$ kesinlikle 4080 cihaz bakın. Vector iyi modeller, birkaç Raider, Legion var. İçlerinde en dikkat çekici (şahsen) Aorus. Biraz daha düşük fiyat bandında ama kalite anlamında sorunsuz. Özellikle soğutması harika.
Kabaca şu cihaz 2900$ biraz araştırma yapılsa farklı sitelerde belki işlemci farkına yine Aorus bulunur.

Yine şu cihaz işlemci farklı, fazla fark yok başka. 2250$

O bütçeye fantastik Aorus'lar var.

Bütçe sorunu yok. Azerbaycan'da yaşıyorum. Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı