TUF Gaming F17 vs TUF Gaming A17

DNS magazin Azerbaycan'da var mı? Ya da ozon? Yandex market? Ozon Kazakistan'da var Azerbaycan'da bilmiyorum. Rusya da iyi fiyatlara iyi bilgisayar alabilirsin. Siz maksimum bütçeyi ruble ya da manat söyleyin ben bakayım.

Şu ürün Lenovo çok kaliteli. Ama neden biraz daha ucuz? Kullanılmış ürün mü? Ya da yurt dışından satın almış?(model no bilgisi Amerikan) bunun garantisi olacak mı? Eğer ürünün garantisi ve kapalı kutu ürünse bunu tercih edebilirsiniz. Daha iyi kalite isterseniz aşağıda ki MSI alabilirsiniz.
Çok daha iyi kalite isterseniz MSI Titan 3080 Ti 4K ekran 6800 manat(360 bin ruble)
En güçlü bilgisayarı isterseniz MSI Titan 4K ekran RTX 4090 10200 manat.
Net bütçe ve kullanım amacı söylerseniz daha iyi olur. Şu halde Lenovo ekonomik olarak en iyi sçenek.
Para buna yeterse harika olur. Belirtmek istiyorum ürün 4090 105W. 175W ile fark var ama fazla değil. Bu ürünün 4 k panel modeli biraz farkla var yine.

Bahsettiğim titan bu. 9000 manat. Aslında fiyatı biraz daha uygun(Rusya ve Avrupa fiyatına göre)
32 GB RAM, 14900HX 18 inç 4K MiniLED ekran, 2 TB SSD, 16 GB RTX 4090.. Bütçe çıkarsa ve bilgisayarı taşımak sizin için sorun olmazsa bu modeli alabilirsiniz.

Ve son olarak şu üründe çok güzel. Yine MSI markasının Raider serisi. Ürün Türkiye de 135k. Yurt dışı + - 3000-3300 dolar, Rusya da ortalama 380+ bin ruble. İlk bütçenize uygun öneriler pek fazla yok. Azerbaycan piyasası ve baktığım 25 çeşitli mağazada(2500 dolar) ben bilinçi şekilde ASUS ROG bakmadım. Bazı serilerinde kronikleşmiş sorunlar varmış. Ve yine bilinçli şekilde Acer markasından uzak durdum. Bu bütçede ben tavsiye etmiyorum.(özellikle soğutma performansı sıkıntılı ve bu bütçede kalitesi tartışılır. Size asıl önermek istediğim Gigabyte Aorus Azerbaycan da ne yazık ki satışı yok. Ya da ben görmedim. (eğer ozon market Azerbaycan da çalışıyorsa ürün satın alınabilir)çok eski Aorus modelleri ve 4060-4070 ekran kartı var. 2500 dolara o kartlara asla verilmez. Benim önerilerim ve şahsi düşüncelerim bu şekilde. Başka insanların da fikirlerine bakmanızda yarar var. Aklınızda soru varsa yazarsınız.

Son düzenleme:

Tamam. Zahmet ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Çok teşekkür ederim.

Kararınızı merakla bekliyorum. Bazen geri dönüş sağlayın lütfen.

Merhaba. Satın aldınız mı? Yoksa hala ROG serisi mi bakıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…