TUF Gaming FX506HC-HN011 mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Minidump dosyanızı paylaşırsanız bu konuda bilgili kişiler size mavi ekran hatası almanızın sebebini söyleyebilir.

Bende de aynı laptop var ve aynı sorunu yaşamıştım. Ekran kartı driverlarını sil yükle yapmıştım Asus'tan. Deneyebilirsin belki olur.
Artık dilimde tüy bitti.
Arkadaşlar dosya incelemeden konuşmayın.
Hem nereden biliyorsun sürücü kaynaklı olduğunu?
Belki donanım kaynaklı.
Size bırakalım kategoriyi bizden iyi iş yaparsınız.

Artık dilimde tüy bitti.
Arkadaşlar dosya incelemeden konuşmayın.
Hem nereden biliyorsun sürücü kaynaklı olduğunu?
Belki donanım kaynaklı.
Size bırakalım kategoriyi bizden iyi iş yaparsınız.
Sadece aynı laptopta mavi ekran olduğunda bulduğum çözümü ilettim. Kabalığa gerek yok bence. Konunun uzmanı da değilim tabiki. Meraktan laptopun adına yazılmış olan sorunları belki bende yaşayıp çözmüş olabilirim diye arıyorum. Demek istediğinizi de anladım, affedersiniz. Fakat bu kadar da sinire gerek yoktu.

Sadece aynı laptopta mavi ekran olduğunda bulduğum çözümü ilettim. Kabalığa gerek yok bence.
Ben kabalık yapmıyorum.

Net bir şey bilmiyorsan, fikir belirtme lütfen.
Konuda karışıklığa sebep oluyor, insanlar kime güveneceğini saşırıyor.
Bu yüzden kategoriyi işi iyi bilen insanlara bırakın.
Eğer minidump dosyası yoksa diskte meydana gelen hatadan verir. Sürücü güncelleyip denemelisin. İlk sırada ekran kartı filan değil hep ihmal edilen BİOS güncellemesi yapmalısın.
İhtimal var ama dosya görmeden konuşmamakta fayda var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı