Mustafaer0 Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #11 beleew dedi: Özel Grafik Ayarları Kullanıyorsanız FPS Dalgalanmaları FPS Düşüşü Yaşatabilir Genişletmek için tıkla... Özel ama herşey en düşükte hocam
beleew dedi: Özel Grafik Ayarları Kullanıyorsanız FPS Dalgalanmaları FPS Düşüşü Yaşatabilir Genişletmek için tıkla... Özel ama herşey en düşükte hocam
beleew Centipat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #12 Optimizasyon Sorunları Buna Kaynaklı Olabilir Genede bilgisayarınızda ne kadar boş yer var
Mustafaer0 Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #13 beleew dedi: Optimizasyon Sorunları Buna Kaynaklı Olabilir Genede bilgisayarınızda ne kadar boş yer var Genişletmek için tıkla... 290gb hocam
beleew dedi: Optimizasyon Sorunları Buna Kaynaklı Olabilir Genede bilgisayarınızda ne kadar boş yer var Genişletmek için tıkla... 290gb hocam
beleew Centipat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #14 Mustafaer0 dedi: 290gb hocam Genişletmek için tıkla... Windows+R %temp% tüm dosyaları silin
Mustafaer0 Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #15 beleew dedi: Optimizasyon Sorunları Buna Kaynaklı Olabilir Genede bilgisayarınızda ne kadar boş yer var Genişletmek için tıkla... Hocam şuanda 200fps civarı oynuyorum 180 falan ama bazen de 120fps civarı oynuyorum beleew dedi: Windows+R %temp% tüm dosyaları silin Genişletmek için tıkla... Kaspersky dan sürekli silerim hocam
beleew dedi: Optimizasyon Sorunları Buna Kaynaklı Olabilir Genede bilgisayarınızda ne kadar boş yer var Genişletmek için tıkla... Hocam şuanda 200fps civarı oynuyorum 180 falan ama bazen de 120fps civarı oynuyorum beleew dedi: Windows+R %temp% tüm dosyaları silin Genişletmek için tıkla... Kaspersky dan sürekli silerim hocam
beleew Centipat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #16 beleew dedi: Windows+R %temp% tüm dosyaları silin Genişletmek için tıkla... Ardından Arama Çubuğuna Oyun Modu Yazın Açın Ve ON hale getirin Ardından Grafik Ayarları Yazın Açın
beleew dedi: Windows+R %temp% tüm dosyaları silin Genişletmek için tıkla... Ardından Arama Çubuğuna Oyun Modu Yazın Açın Ve ON hale getirin Ardından Grafik Ayarları Yazın Açın
Mustafaer0 Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #17 beleew dedi: Ardından Arama Çubuğuna Oyun Modu Yazın Açın Ve ON hale getirin Ardından Grafik Ayarları Yazın Açın Genişletmek için tıkla... Yapıyorum hocam Mustafaer0 dedi: Yapıyorum hocam Genişletmek için tıkla... Açıkmış zaten hocam
beleew dedi: Ardından Arama Çubuğuna Oyun Modu Yazın Açın Ve ON hale getirin Ardından Grafik Ayarları Yazın Açın Genişletmek için tıkla... Yapıyorum hocam Mustafaer0 dedi: Yapıyorum hocam Genişletmek için tıkla... Açıkmış zaten hocam
beleew Centipat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #18 Grafik Ayarlarında Üstte Varsayılan Grafik Ayarını Değiştire Girip Donanım hızlandırmalı GPU zamanlamasını açın
Grafik Ayarlarında Üstte Varsayılan Grafik Ayarını Değiştire Girip Donanım hızlandırmalı GPU zamanlamasını açın
Mustafaer0 Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #19 beleew dedi: Grafik Ayarlarında Üstte Varsayılan Grafik Ayarını Değiştire Girip Donanım hızlandırmalı GPU zamanlamasını açın Genişletmek için tıkla... Tamam hocam Mustafaer0 dedi: Tamam hocam Genişletmek için tıkla... O da açıkmıs hocam
beleew dedi: Grafik Ayarlarında Üstte Varsayılan Grafik Ayarını Değiştire Girip Donanım hızlandırmalı GPU zamanlamasını açın Genişletmek için tıkla... Tamam hocam Mustafaer0 dedi: Tamam hocam Genişletmek için tıkla... O da açıkmıs hocam
beleew Centipat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #20 Deneyin Olmaz İse Bu Video'ya Bir Bakın Derim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Deneyin Olmaz İse Bu Video'ya Bir Bakın Derim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et