TUF Gaming FX506HM alınır mı?

Bütçe
17000

Hayırlı olsun buraya memnun olup olmadığınızı yazarsanız süper olur.
@erensykk elinize ulaştımı ulaştırma memnun musunuz?

Son düzenleme:

MSI Thin serisinde ısınma sorunları olduğunu okudum fakat ne kadar gerçek bilmiyorum. İşlemcisi diğerine göre daha eski nesil fakat render vb işlemler için daha müsait. 10.nesil Intel işlemciler daha çok ısınıyor ve daha iyi soğutulması gerekiyor fakat o kasada ne kadar başarılı bilemiyorum. i7 11370h 4 çekirdekli bir işlemci olması lazım fakat oyun odaklı ise ikisi de yaklaşık eşdeğer performanslar verecektir diye düşünüyorum. Ekran kartı ikisinin de Max-Q olarak geçiyor geri kalan özellikler aynı. İkisinin de artı ve eksi yönleri farklı bu yüzden size hangi yönden lazım onu düşünerek seçin.

Ben oyun için ve universite için muhendislik düşünüyorum. Ben de tam karar veremedim hangisini alsam diye...
Hocam Asus Tuf Dash F15 FX516PM-HN025 olan normal RTX 3060 değil mi? MaxQ yazisini göremedim.

Ben oyun için ve universite için muhendislik düşünüyorum. Ben de tam karar veremedim hangisini alsam diye...
Hocam Asus Tuf Dash F15 FX516PM-HN025 olan normal RTX 3060 değil mi? MaxQ yazisini göremedim.
Watt yazmayı seçiyorlar genelde kendi sitelerinde. Teyit için kendi sitelerine bakmak lazım.
NVIDIA® GeForce RTX™ 3060 Laptop GPU,With ROG Boost up to 1525MHz at 80W (85W with Dynamic Boost),6GB GDDR6
80W tam Max-q olarak karşılık buluyor diye biliyorum.

Tamamdır hocam teşekkür ederim peki siz benim yerimde olsaniz hangisini seçerdiniz hangisi daha iyi olur?

Tamamdır hocam teşekkür ederim peki siz benim yerimde olsaniz hangisini seçerdiniz hangisi daha iyi olur?
Benim de önceliğim değişim olmazsa iade edip aynısını tekrar sipariş etmek olacak. Buna dayanarak Asus seçerdim.
İadem an itibari ile onaylandı. "Laptoptun touchpad i çalışmıyor bu durumdan memnun kalmayıp 14 günlük yasal cayma hakkımı kullanarak iade talep ediyorum." yazarak iade istemiştim. Hepsiburada üzerinde 15.500 civarlarına çıkmış, başka sitelerde karşılaştırıp paramın da karta yatmasını bekleyip tekrardan satın alacağım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…