TUF Gaming H3 vs SteelSeries Arctis 1

okansen14

Hectopat
İyi forumlar. Cuma günü İncehesap Gaming gecesinden 340 TL'ye TUF Gaming H3 almıştım. BİM'e 350 TL'ye Arctis 1 gelecekmiş. İade edip onu alayım mı sizce? H3'te mikrofonun gizlenemiyor veya çıkarılamıyor olması benim aklımı çok kurcalıyordu. Bir diğer kriterim de kulaklığın küçük olması. Bu bütçede ve kriterlerde başka önerileriniz varsa onlara da açığım. Rakbetçi oyunlar oynamıyorum, genelde hikaye bazlı, RPG ve aksiyon-macera oyunları oynuyorum.

Bence değer ama yani H3 alındıysa, bilemedim :/

Bence kalsın zira siz satarsınız H3'ü şimdi, sonra BİM'e gidersiniz stok kalmaz falan.
Ayın 13'ünde geliyormuş. O zamana kadar iade süreci hallolur diye düşünüyorum. H3 elime ulaşmadı henüz. Zaten elimde bütçe var, aldıktan sonra da iade edebilirim. Teşekkür ederim cevabınız için.

Şahsen ben olsam satardım. Kulaklık pedi, malzeme kalitesi olarak çok daha iyi. SteelSeries Arctis 1'in sürücü boyutu 40mm. Birazcık düşük kalmış fakat yine de iyi.

Şahsen ben olsam satardım. Kulaklık pedi, malzeme kalitesi olarak çok daha iyi. SteelSeries Arctis 1'in sürücü boyutu 40mm. Birazcık düşük kalmış fakat yine de iyi.
Teşekkürler. Sabah market açılmadan orada olmak lazım, inşallah kavga etmek zorunda kalmayız kulaklık için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…