Plangton Femtopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #1 ASUS TUF Gaming H7 Sarı 7.1 Surround Oyuncu Kulaklık | ITOPYA ASUS TUF Gaming H7 Sarı 7.1 Surround Oyuncu Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TUF GAMING H7 YELLOW ITOPYA'da. www.itopya.com Razer Deathadder V2 Gaming Mouse | ITOPYA Razer Deathadder V2 Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ01-03210100-R3M1 ITOPYA'da. www.itopya.com Alınır mı? Önerdiğiniz var mı, daha iyisi?
ASUS TUF Gaming H7 Sarı 7.1 Surround Oyuncu Kulaklık | ITOPYA ASUS TUF Gaming H7 Sarı 7.1 Surround Oyuncu Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TUF GAMING H7 YELLOW ITOPYA'da. www.itopya.com Razer Deathadder V2 Gaming Mouse | ITOPYA Razer Deathadder V2 Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ01-03210100-R3M1 ITOPYA'da. www.itopya.com Alınır mı? Önerdiğiniz var mı, daha iyisi?
sabo612 Decapat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 394 Çözümler 2 21 Kasım 2020 #2 Ben h7'nin Wireless modelini kullanıyorum programını indirmeden önce sesler kötüydü programını indirince sorun kalmadı mikrofonu olsun ses kalitesi ve oyunlarda ses kasması olsun aşırı memnunum ben sizi üzmez bence.
Ben h7'nin Wireless modelini kullanıyorum programını indirmeden önce sesler kötüydü programını indirince sorun kalmadı mikrofonu olsun ses kalitesi ve oyunlarda ses kasması olsun aşırı memnunum ben sizi üzmez bence.