dijitalbaron Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 236 9 Şubat 2022 #11 Radeon RX 5500M dedi: Neden hocam? Genişletmek için tıkla... Intel’den şaşmıyorum hocam. Stabillik ve uzun ömürlülük önemli.
Radeon RX 5500M dedi: Neden hocam? Genişletmek için tıkla... Intel’den şaşmıyorum hocam. Stabillik ve uzun ömürlülük önemli.
Radeon RX 5500M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 9.581 Makaleler 15 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #12 dijitalbaron dedi: Intel'den şaşmıyorum hocam. Stabillik ve uzun ömürlülük önemli. Genişletmek için tıkla... AMD işlemcilerde stabilite ve uzun ömürlülük açısındaki tüm problemler Ryzen'ler ile bitti zaten hocam. Bu bütçede Intel'in AMD ile kapışabilecek herhangi bir işlemcisi yok. Ek olarak AMD Intel'den biraz daha serin çalışıyor.
dijitalbaron dedi: Intel'den şaşmıyorum hocam. Stabillik ve uzun ömürlülük önemli. Genişletmek için tıkla... AMD işlemcilerde stabilite ve uzun ömürlülük açısındaki tüm problemler Ryzen'ler ile bitti zaten hocam. Bu bütçede Intel'in AMD ile kapışabilecek herhangi bir işlemcisi yok. Ek olarak AMD Intel'den biraz daha serin çalışıyor.