Tuf Gaming VG247Q1A vs ASUS VP249QGR

Ghosting bu kadar kafaya takılacak bir şey değil. Taka taka tabu yapmışsın kendine. Zaten yakından bakmıyorsan görmen zor. Görsen bile göz bir süreden sonra alışıyor.

Hocam gene de VG249Q1A modelini alması daha iyi olur onun için, biri IPS biri VA panel çünkü IPS alısn

Hocam gene de VG249Q1A modelini alması daha iyi olur onun için, biri IPS biri VA panel çünkü IPS alısn

Orası öyle.
Ancak IPS panellerin en büyük sorunu Ghosting ihtimali çok yüksek. IPS Panel olupda ghosting olmayan monitör bir elin beş parmağını geçmez. Ghosting probleminin en çok çıktıgı panel IPS.

Hocam gene de VG249Q1A modelini alması daha iyi olur onun için, biri IPS biri VA panel çünkü IPS alısn.

Tabii ki hocam bütçesi varsa alsın. VA panelde alsa gayet iş görür millet buradaki yorumlara bakarak VA panel almaktan korkuyor. Hayır milletin bu kadar dert etmesini görmese fark etmeyecek bile böyle pimpirik eden kişileri gördükçe bu sefer oda kafaya takıyor. Sıkıntıda bu. Olan bütçesi dar olan arkadaşlara oluyor.

Tabii ki hocam bütçesi varsa alsın. VA panelde alsa gayet iş görür millet buradaki yorumlara bakarak VA panel almaktan korkuyor. Hayır milletin bu kadar dert etmesini görmese fark etmeyecek bile böyle pimpirik eden kişileri gördükçe bu sefer oda kafaya takıyor. Sıkıntıda bu. Olan bütçesi dar olan arkadaşlara oluyor.

Yani evet hayır tabii ki bütçesi yetmiyorsa alabilir VA panel çok çok kötü değil hocam tabii ki

Orası öyle.
Ancak IPS panellerin en büyük sorunu Ghosting ihtimali çok yüksek. IPS Panel olupda ghosting olmayan monitör bir elin beş parmağını geçmez. Ghosting probleminin en çok çıktıgı panel IPS.
Ben de gerçekten ghosting yok galiba yapmıştım test normal çıktı

Yani evet hayır tabii ki bütçesi yetmiyorsa alabilir VA panel çok çok kötü değil hocam tabii ki

Ben de gerçekten ghosting yok galiba yapmıştım test normal çıktı

Belli düzey Ghosting IPS panelde normal kabul ediliyor zaten.
Bazıları çok uçuk Ghosting probhlemine sahip onlarda zaten direk değiştirilmeli.

Yani evet hayır tabii ki bütçesi yetmiyorsa alabilir VA panel çok çok kötü değil hocam tabii ki.

Ben de gerçekten ghosting yok galiba yapmıştım test normal çıktı.

Dediğim gibi sen kafaya takma hocam. Gayet güzel monitör hayırlı olsun. Gözün alışır. Güle güle kullan.

Vallahi hocam ben VA panelde kullandım IPS'te kullandım. İlk monitörüm dandik bir TN paneldi markası Philips. İnanki tamamen adaptasyon göz bir süre sonra alışıyor. Çok kaliteli bir IPS panel görmediğin sürece öyle arada aşırı bir fark yok. Ben bunu da kullanırım bana batmaz dersin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ghosting bu kadar kafaya takılacak bir şey değil. Taka taka tabu yapmışsın kendine. Zaten yakından bakmıyorsan görmen zor. Görsen bile göz bir süreden sonra alışıyor.

Hocam sen şaka mısın 0 aldığın ürünün bu şekilde kalitesiz kusurlu olmasını mı savunuyorsun cidden niye takayım tabu vb yapayım kusurluydu servisine verdim ki kusurlu olduğu için kolaylıkla iademi bile aldım kendi servisi bile kabul ediyor senin savunman bu mu :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı