TUF Gaming VG249QM1A 1ms 270Hz IPS Gaming monitör alınır mı?

Bütçe
Max 6000

ber4

Picopat
Daha fazla  
Monitör
Asus Tuf Gaming VG249QM1A 1Ms 270Hz IPS GAMING MONITOR
Merhaba, 4060 Ti 16 GB R5 7500 güzel bir sistem dizdim şimdi de monitör arıyorum. Bu monitör hem Hz olarak hem panel olarak hem de boyutu olarak benim aradığım özellikte. Tek sıkıntısı pivot özelliği yok, onun için de stant almayı düşünüyorum. Genelde CS, Valorant tarzı rekabetçi oyunlar oynayacağım. Şu an fiyatı Gaming gende 5800 TL sizce alınır mı? Fiyatı bana ucuz geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı monitörün 27 inç ve 260 Hz olanını aldım ben de geçen hafta. Panelleri aynı mıdır bilmiyorum ama benim kullandığım kesinlikle iyi bir monitör. Pivot ayak konusu ise göreceli. Ben bu monitörü yalnızca CS2 ve BO6 oynarken kullanıyorum ve FPS oynarken de monitörü aşağıda kullandığım için hiç önemsemedim.

Benim önerim, pivot ayaklı bir monitör arayacağına, amortisörlü bir monitör standı alırsın ve istediğin her şekli ve açıyı verdirirsin. Standı 1200 liraya alırsın ortalama ama pivotlu monitöre daha fazla vereceğine emin gibiyim.

Aynı monitörün 27 inç ve 260 Hz olanını aldım ben de geçen hafta. Panelleri aynı mıdır bilmiyorum ama benim kullandığım kesinlikle iyi bir monitör. Pivot ayak konusu ise göreceli. Ben bu monitörü yalnızca CS2 ve BO6 oynarken kullanıyorum ve FPS oynarken de monitörü aşağıda kullandığım için hiç önemsemedim.

Benim önerim, pivot ayaklı bir monitör arayacağına, amortisörlü bir monitör standı alırsın ve istediğin her şekli ve açıyı verdirirsin. Standı 1200 liraya alırsın ortalama ama pivotlu monitöre daha fazla vereceğine emin gibiyim.
Öyle yapmayı düşünüyorum zaten.monitor de hoşuma gitti.Tek sıkıntım 1ms olması FPS oyunları için çok etkiler mi ilerki zamanlarda vs. Çünkü artık 0.5 , 0.3ms monitörler var.Bir de ghosting ve ölü pixelden korkuyorum.

Öyle yapmayı düşünüyorum zaten.monitor de hoşuma gitti.Tek sıkıntım 1ms olması FPS oyunları için çok etkiler mi ilerki zamanlarda vs. Çünkü artık 0.5 , 0.3ms monitörler var.Bir de ghosting ve ölü pixelden korkuyorum.
OLED monitör almadığın sürece tepkime süresine çok takılma, 1ms GTG al geç. OLED alırsan 0,003ms olur ama OLED'in de fiyat dezavantajı var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı