TUF Gaming VG24VQE ve Odyssey G3 beraber kullanılmalı mı?

Bütçe
5000

eminzsei

Hectopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Monitör
Tuf Gamıng Vg24vqe 23,6
Merhaba dostlar. Yeni monitör almayı düşünüyorum, mevcut olarak kullandığım monitörüm Odyssey G3 24”. Yan ekran olarak kullanmayı düşünüyorum, almak istediğim monitör ise TUF Gaming VG24VQE 23.6". Sizce çift monitör olarak mı kullanayım yoksa birini satsam mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam siz neden komple VA panellerden gidiyorsunuz özel bir sebebi yoksa merak ettim ?
Pivot olduğundan dolayı mı ? G3'te pivot var ama Asus'ta yok bilginize.

Hocam siz neden komple VA panellerden gidiyorsunuz özel bir sebebi yoksa merak ettim?
Pivot olduğundan dolayı mı? G3'te pivot var ama ASUS'ta yok bilginize.

Şu an mevcut olarak G3 kullanıyorum zaten eğer monitör alırsam onu yan ekran olarak kullanacağım.

Şu an mevcut olarak G3 kullanıyorum zaten eğer monitör alırsam onu yan ekran olarak kullanacağım.

G3 daha iyi yan ekran olur, dikey olabiliyor ondan dedim. Monitör olarak Curved zorunluluğunuz yoksa IPS panel öneririm.

G3 daha iyi yan ekran olur, monitör olarak Curved zorunluluğunuz yoksa IPS panel öneririm.

Curved olacak diye bir şey yok. Sizin bir öneriniz varsa eğer? Bir de masamın ölçüleri 90x60.

Curved olacak diye bir şey yok. Sizin bir öneriniz varsa eğer? Bir de masamın ölçüleri 90x60.
Pivot var.

Pivot yok onu söyleyeyim bunda.

Sadece tilt var yani ekranın açısını değiştiriyorsunuz o kadar. Pivot yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…