Enes XD Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 196 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | MSI B450M-A PRO MAX | RTX 4070 SUPER | HyperX Cloud II | Logitech G Pro X Superlight | Asus TUF | Gamepower Warlock Compact Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #1 Monitör TUF Gaming VG259QM Merhabalar, yeni bir monitör almak istiyorum kendime. İsmi: TUF Gaming VG259QM. Sizce güzel bir monitör mü? Bir sıkıntısı vs. var mıdır? 280Hz olandan alacağım 11 bine.
Merhabalar, yeni bir monitör almak istiyorum kendime. İsmi: TUF Gaming VG259QM. Sizce güzel bir monitör mü? Bir sıkıntısı vs. var mıdır? 280Hz olandan alacağım 11 bine.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #2 Kronik olarak sorunu yok ama TUF serisinin sağı sollu belli olmuyor. Daha iyi model varken Tuf modelleri son seçenek olarak öneririm
Kronik olarak sorunu yok ama TUF serisinin sağı sollu belli olmuyor. Daha iyi model varken Tuf modelleri son seçenek olarak öneririm
Enes XD Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 196 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | MSI B450M-A PRO MAX | RTX 4070 SUPER | HyperX Cloud II | Logitech G Pro X Superlight | Asus TUF | Gamepower Warlock Compact Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #3 Saint Lucia dedi: Kronik olarak sorunu yok ama TUF serisinin sağı sollu belli olmuyor. Daha iyi model varken Tuf modelleri son seçenek olarak öneririm Genişletmek için tıkla... Bana güzel bir monitör önerir misiniz? peki yine 280hz olan var ise ama ben internet kafede test ettim renkleri çok canlı doygunluğu fulleyince vs.
Saint Lucia dedi: Kronik olarak sorunu yok ama TUF serisinin sağı sollu belli olmuyor. Daha iyi model varken Tuf modelleri son seçenek olarak öneririm Genişletmek için tıkla... Bana güzel bir monitör önerir misiniz? peki yine 280hz olan var ise ama ben internet kafede test ettim renkleri çok canlı doygunluğu fulleyince vs.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #4 Enes XD dedi: Bana güzel bir monitör önerir misiniz? Peki yine 280Hz olan var ise ama ben internet kafede test ettim renkleri çok canlı doygunluğu fulleyince vs. Genişletmek için tıkla... HP Omen 27s (780G5E9) Monitör hem ASUS'tan daha başarılı hem daha ucuz.
Enes XD dedi: Bana güzel bir monitör önerir misiniz? Peki yine 280Hz olan var ise ama ben internet kafede test ettim renkleri çok canlı doygunluğu fulleyince vs. Genişletmek için tıkla... HP Omen 27s (780G5E9) Monitör hem ASUS'tan daha başarılı hem daha ucuz.
T teknoday Centipat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #5 Alınır gayet iyi bir monitör tavsiye ederim.