TUF Gaming VG259QM5A vs Alienware AW2525HM

s1empre

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün nerede gördüğümü hatırlamamakla birlikte Koorui bu mönitör tavsiyesini gördüm,özellik olarak harika özellikleri var ve çok kişi tarafından önerilmişti.
Bi göz atın derim.

Dell Alienware AW2525HM ve ASUS TUF Gaming VG259QM5a. Arkadaşlar, bir aydır monitör arayışı içindeyim. Tek oynadığım oyun Valorant. Bu iki monitör arasında gidip geliyorum, sizce hangisini tercih etmeliyim?

Arada ortalama 4 bin TL bir fark var. Alienware bu farka değer mi sizce?

Ne için kullanacağına bağlı ciddi bir Hz farkı var FPS oyunlarında takıntılı değilsen TUF Gaming alabilirsin paran cebinde kalmış olur. Tercih meselesi ama tabii hem ergonomik olsun (pivot desteği) hem de düşük gecikme olsun diyorsan Alienware alabilirsin hocam.

Ne için kullanacağına bağlı ciddi bir Hz farkı var FPS oyunlarında takıntılı değilsen TUF Gaming alabilirsin paran cebinde kalmış olur. Tercih meselesi ama tabii hem ergonomik olsun (pivot desteği) hem de düşük gecikme olsun diyorsan Alienware alabilirsin hocam.
şuan kullandığım monitör Benq Zowie xl2411k 144hz. valorant dışında oyun oynamıyorum, 240 ile 320 arasında büyük fark hissedermiyim oyunda o önemli benim için, renk gamı olsun input lag olsun karşı oyuncuyu daha net veya daha keskin görmek gibi ince farkları düşünüp almak istiyorum monitörü

Şu an kullandığım monitör BenQ Zowie XL2411K 144Hz. Valorant dışında oyun oynamıyorum, 240 ile 320 arasında büyük fark hisseder miyim oyunda o önemli benim için, renk gamı olsun input lag olsun karşı oyuncuyu daha net veya daha keskin görmek gibi ince farkları düşünüp almak istiyorum monitörü.

Alienware o zaman kesinlikle. Ve evet farkı hissedersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı