TUF Gaming VG279QL3A 27" 180Hz monitör alınır mı?

• Konuyu başlatan CannB
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 379

CannB

Hectopat
Monitör
ASUS 27" TUF Gaming VG279QL3a 1ms 180Hz Full HD IPS
Arkadaşlar 2. elde almayı düşünüyorum, kutu fatura garanti var. Sizce alınır mı? Kullanan arkadaşlar varsa fikriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
10 seneye yakın 24" TUF monitör kullandım kalitesini çok memnun kaldım. Sonra hikayeli oyunlar için 32" av monitör aldım oda ASUS fiyatı aşırı uygundu ghost filan olmadı ve ondanda memnunum genel olarak TUF monitörler iyidir.

10 seneye yakın 24" TUF monitör kullandım kalitesini çok memnun kaldım. Sonra hikayeli oyunlar için 32" av monitör aldım oda ASUS fiyatı aşırı uygundu ghost filan olmadı ve ondanda memnunum genel olarak TUF monitörler iyidir.

1080p 27" de pixel sayarsın gibi tabirler var ondan tereddüt ettim biraz açıkçası ama dibine girilmediği sürece sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

1080p 27" de pixel sayarsın gibi tabirler var ondan tereddüt ettim biraz açıkçası ama dibine girilmediği sürece sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Şimdi sistemin 2K'yı destekliyor ise tatbikî 2K almak en iyisi. Ama 2K desteklemeyen sisteme 2K monitör alsan gene 1080p verecek görüntüyü ee ne anladım o işten. Gelecek te sistemi dizerim şimdiden monitörüm hazır olsun derseniz, bütçeniz var ise 10k yakın bütçe ayırmanız lazım iyi bir 2K için oda size kalmış bir olay.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı