Merhaba. Ben monitör almayı planlıyorum. Kriterlerim: En önemlisi 27 inç olması, 240 Hz olması, 1 ms olması, göz koruyucu özelliği olması (şart değil gözlükte alabilirim fakat olsa iyi olur). Bulabildiğim bazı monitörler var.
En ucuz Asus TUF Gaming VG279QM 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG279QM 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Dell G2723H 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2723H 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.798,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En kafama yatan bu ikisi. Dell monitörün pek tercih edildiğini görmedim ASUS almak işime gelirdi fakat 6bit+fcr bit yani renk sayısı çok az. Dell monitöründe bu 8bit+frc bit. Ama Dell monitörün göz koruyucu özelliği yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Fiyat bütçem esnek, 8500'ün çok üstüne çıkmamaya çalışıyorum. Eğer daha iyi bir öneriniz varsa en yüksek şekilde zorlayabilirim.