TUF Gaming VG279qm vs Dell G2723h

Bütçe
Esnek

KBL

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Ben monitör almayı planlıyorum. Kriterlerim: En önemlisi 27 inç olması, 240 Hz olması, 1 ms olması, göz koruyucu özelliği olması (şart değil gözlükte alabilirim fakat olsa iyi olur). Bulabildiğim bazı monitörler var.

En kafama yatan bu ikisi. Dell monitörün pek tercih edildiğini görmedim ASUS almak işime gelirdi fakat 6bit+fcr bit yani renk sayısı çok az. Dell monitöründe bu 8bit+frc bit. Ama Dell monitörün göz koruyucu özelliği yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Fiyat bütçem esnek, 8500'ün çok üstüne çıkmamaya çalışıyorum. Eğer daha iyi bir öneriniz varsa en yüksek şekilde zorlayabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus olana o kadar para verilmez. Az daha koyar 360Hz veya 2k alırdım. Dell olan alınabilir.

Dell'in bu monitörü ne kadar kaliteli bir bigim yok, asus marka monitörü koymamın sebebi ise kendim kullandım, diğer monitörlere görre aşırı rahat ve gözüm ağrımıyor, umarım dell modelinde böylebir özelliği vardır. Yoksa almam böyük ihtimal çünkü göz olmadıktan sonra monitörü ne yapacağım? Sağlık önemli.

dostum bende iki monitör arasında kaldım elmb diye olay varmış asus ta kaydırınca bulanıklılık olmuyor dell dede aynı durum var mı

dostum bende iki monitör arasında kaldım elmb diye olay varmış asus ta kaydırınca bulanıklılık olmuyor dell dede aynı durum var mı
ben dell kullanıyorum. Hiçbir sorun veya göz rayhatsızlığı yaşamadım. Bundan önce asus lg ve gamepoveri demene fırsatım oldu. Bunlar arasından sana delli tavsiye ederim. Hem fiyat açısından hemde performans açısından gayet güzel ürünler üretiyor mönitörlerde.

benim kullandığım da aynı monitör. asus almamanı tavsiye ederim çünkü fiyatı 1000 tl pahalı ve buna ramen 8 bit renk sunuyor (yani 16 milyon) dell g2723h modeli ise 8bit+frc bit. Yani 10 bite overclocklanmış gibi düşünebilirsin. Yani yükseltilmiş. genel olarak tüm özelliklerine baktığımda hemen hemen aynı, birde üstüne avantajlı çıkıyorsun dell g2723h modelinde. Ayrıca yukarı, aşşağı, sağa, sola ve pivot konuma getirebiliyorsun. Bu konudaki kararsızlığını anlıyorum çünkü neredeyse 0 denecek kadar az incelemesi var ve bu incelemelerde de ayrıntıya girmemişler. Ben bu konuda tereddüt ettim fakat bana güvenerekten g2723h modelini gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Benim tavsiyem bu yönde.

Son düzenleme:
Tavsiyen için teşekkürler aslında en çok rekabetçi oyunlar oynuyorum Valorant gibi bu yüzden en çok dikkat ettiğim olay hareket bulanıklılığı açıkçası renkler ile çok fazla alakam yok hangi modelde daha az hareket bulanıklılığı var onu bilmek istiyorum yaptığım araştırmalara göre ASUS VG279QM bu konuda daha önde gibi şu an Dell G2524h 6800TL civarı - ASUS VG279QM ise 9500TL'lerde outlet halini PttAVM Çiçeksepeti gibi sitelerde emperor adlı satıcı 7200TL civarı satıyor oradan alsam mı bilemedim satıcıya pazartesi günü soracağım üründe herhangi bir sorun çizik var mı diye yoksa almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…