TUF Gaming VG27AQ5A Type-C kablosu olmadan Firmware yüklenir mi?

Bütçe
10000

xyzmert

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
ASUS TUF Gaming VG27AQ5A
Kısa süre önce ASUS TUF Gaming VG27AQ5A monitör aldım. ASUS, bu monitöre ekran ayarlarını yapmak için displaywidget Center uygulamasının desteğini sağlıyor. Ancak şöyle bir sıkıntı yaşıyorum: Uygulama üzerinden bazen görüntü modlarını değiştirdiğimde renkler bir-iki saniyeliğine kalibre oluyor ama değişmiyor. Bazen modlar arasında geçiş seçeneği de kapalı oluyor. Bu sorunun nedenini araştırırken ASUS'un monitör için yeni Firmware paylaştığını gördüm. Monitörün sürümüyle karşılaştırdığımda, benimkinden daha yeni sürüm. Ayrıca sürüm açıklamasında uygulamayı belirtmeseler de, mod geçişlerinde yaşanan sorunların çözüldüğü belirtilmiş. Ancak bu Firmware'i yüklemek için Type-C kablosuna ihtiyacım varmış. Bu kablo kutudan çıkmadı ve ayrıca iPhone gibi şarj kablolarındaki iki ucu Type-C de görüntü vermediği için olmuyormuş. Kasamda da Type-C portu yok. Ya bir laptop bulup Type-C kablosu tedarik edip 2 dakika sürecek işlem için uğraşacağım ya da böyle kalacak mecburen. Bu güncellemeyi başka bir yolla yapmam mümkün müdür?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…