En ucuz Dell S2721DGFA 27" 1 ms QHD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell S2721DGFA 27" 1 ms QHD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.689,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Dell S2721DGFA 27" 1 ms QHD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell S2721DGFA 27" 1 ms QHD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.689,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
@KafadanKontak@HAMEL@Hiken hocalarım ben de bu monitör ya da 240 hz bir monitör arasında kaldım. Alacağım sistem 2K'ya gücü yetecek bir sistem sizler hangisini önerirsiniz? Aranızda fps oyunları oynayan varsa 27" büyük gelmiyor mu?
FPS ana ilgi alanınsa tabii ki 240 HZ gerekli. Ama mümkünse her zaman IPS öneriyorum çünkü biz bu monitörleri gündelik işlerde de kullanıyoruz sonuçta film vs. FPS için 27'' 2K yerine 24'' 1080P gayet yerinde bir tercih olur bence.
FPS ana ilgi alanınsa tabii ki 240 HZ gerekli. Ama mümkünse her zaman IPS öneriyorum çünkü biz bu monitörleri gündelik işlerde de kullanıyoruz sonuçta film vs.