TUF Gaming VG27AQZ alınır mı?

Bütçe
7.500

Bütçemin üstünde ama 7.5k bütçem var.

Siz bu arada 2K monitörü 1080p'de kullandığınız için görüntünüz bulanık olmalı.
Yok hocam, ofisin bilgisayarındayım şu an o yüzden 1080p'de. Ölçek sizde %100'deymiş. Bana fazla ufak gelmişti bir de öyle deneyeyim.

Bütçemin üstünde ama 7.5k bütçem var.
8k civarına düşebilir gönderdiğim monitör, mevcut bütçede VG27AQZ rakipsiz gibi.

Hocam 2K 165 mi 1080 280 Hz mi
Şu an FPS oynuyorum ama 3090 alınca hikayeli oyunlarada bakacağım.

@KafadanKontak @HAMEL @Hiken hocalarım ben de bu monitör ya da 240 hz bir monitör arasında kaldım. Alacağım sistem 2K'ya gücü yetecek bir sistem sizler hangisini önerirsiniz? Aranızda fps oyunları oynayan varsa 27" büyük gelmiyor mu?

FPS ana ilgi alanınsa tabii ki 240 HZ gerekli. Ama mümkünse her zaman IPS öneriyorum çünkü biz bu monitörleri gündelik işlerde de kullanıyoruz sonuçta film vs. FPS için 27'' 2K yerine 24'' 1080P gayet yerinde bir tercih olur bence.

FPS ana ilgi alanınsa tabii ki 240 HZ gerekli. Ama mümkünse her zaman IPS öneriyorum çünkü biz bu monitörleri gündelik işlerde de kullanıyoruz sonuçta film vs.
Hocam IPS zaten alacaklarım ama FPS oyunlarında büyük gelir mi gelmez mi sorusu kafamı karıştırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…